Semnificatia visului Mere stricate

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mere stricate

Ce insemna cand visezi Mere stricate? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mere stricate". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mere stricate" :


1. Mere stricate

(ultima actualizare)

Visarea merelor stricate sau a celor putrezite sugereaza faptul ca ar trebui sa procedati cu prudenta intr-o anumita situatie. De asemenea, un astfel de vis ne poate prevesti faptul ca viitorul apropiat ne poate rezerva o surpriza neplacuta. Tineti cont ca exista anumite persoane toxice care isi doresc sa va vada esuand.

Fructele stricate, putrede sau in descompunere vor simboliza intotdeuna lucruri negative. cum ar fi : esecul, pierderi, situatii jenante, boli, etc. De aceea, as dori sa precizez ca, inainte de toate, ar trebui sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra, si aici, ma refer si la cea emotionala, deoarece merele putrede pot refelecta si tristetea dumneavoastra cu privire la o relatie care s-a incheiat.

Manacand un mar stricat

Consumul merelor putrede sau stricate reprezinta esecuri cu care nu va puteti impaca. Poate ca proiectul sau relatia in care ati fost implicati a fost foarte importanta pentru dumneavoastra si, din acest motiv, nu reusiti sa analizati situatia si din alta perspectiva. Cand se intampla astfel de lucruri, cel mai bine este sa va pastrati calmul si sa acceptati consecintele.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!