Semnificatia visului Metamorfoza

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Metamorfoza

Ce insemna cand visezi Metamorfoza? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Metamorfoza". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Metamorfoza" :


1. Metamorfoza

(ultima actualizare)

Metamorfoza inseamna deobicei transformarea interna si este un simbol al renasterii. Poate ca va straduiti sa ascundeti unele secrete fata de lume, dar pe de alta parte sunteti constient ca exista unele persoane apropiate cale le cunosc. Experienta metamorfozei preficureaza schimbari profunde care va vor face sa aveti mai multa incredere in persoanele din jurul dumneavoastra, in aceasta caregorie intrand si vecinii dumneavoastra.

Daca in vis ati fost martorul unei metamorfoze care a apatut la o alta persona insemana ca veti gasi sensul vietii in activitati simple, o multime de lucruri va vor oferi bucurie si starea interioara se va imbunatati semnificativ.

O metamorfoza esuata simbolizeaza un sfarsit prost. Veti iesi foarte sifonat sau cu mari pagube dupa ce ati ales sa urnati sfaturile sau actiunile altor persoane.

Daca visati ceva metamorfozandu-se, inseamna schimbari bruste in viata, bune sau rele, in functie daca metamorfoza a fost placuta sau inspaimantatoare.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!