Semnificatia visului Mezeluri

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mezeluri

Ce insemna cand visezi Mezeluri? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mezeluri". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mezeluri" :


1. Mezeluri

(ultima actualizare)

Visele despre mezeluri pot fi o alerta cu privire la initiativa dumneavoastra de a recapata controlul asupra vietii si de a reincepe sa pasiti spre obiectivele din trecut.

De asemenea, visul poate aparea datorita faptului ca va simtiti impovarati de responabilitati sau ca aveti probleme cu unele termene limita. In acest caz, mezelurile sunt, din pacate, un semn de avertizare pentru o atitudine nonconformista si pentru incercarile dumneavoastra de a scapa de responsabilitatile zilnice.

Platou cu mezeluri

Visand ca taiati mezelui pentru a manca sau pentru a pregati un platou, este semn ca in viitorul apropiat veti trece prin unele schimbari si, pentru a putea avansa va trebui sa va asumati anumite riscuri.

Mancand mezeluri

Visul in care consumati mezeluri reprezinta emotiile dumneavoastra si modul in care incercati sa le suprimati. De asemenea, visul poate fi si despre comportamentul, obiceiurile si trasaturile dumneavoastra de personalitate pe care trebuie sa le acceptati impreuna cu imperfectiunile celor din jur. In plus, acesta poate fi o premonitie pentru acceptarea unei idei sau a unei situatii.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!