Semnificatia visului Mic dejun

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mic dejun

Ce insemna cand visezi Mic dejun? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mic dejun". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mic dejun" :


1. Mic dejun

(ultima actualizare)

Micul dejun este prima masa care furnizeaza energie pe tot parcursul zilei si visele despre acesta contin unele mesaje destul de interesante.

In unele cazuri visarea micului dejun poate reprezenta ganduri si emotii negative. Gatitul micului dejun este un semn ca trebuie sa va ganditi si la alte persoane inafara de dumneavoastra.

Daca ati mancat micul dejun incet, este posibil sa va acordati prea mult timp pentru pentru a obtine sau a rezolva ceva. A lua micul dejun rapid sau pe fuga inseamna ca sariti peste unele lucruri fara sa va ganditi la consecinte. Trebuie sa va acordati timp pentru pentru a lua in considerare toate posibilitatile, deoarece mereu vor exista lucruri la care nu v-ati gandit inca.

Gatirea / prepararea micului dejun simbolizeaza numeroase obligatii pe care trebuie sa le indepliniti. Daca aveti o familie, trebuie sa lucrati pentru aceasta. De asemenea, ar trebuie sa va ajutati copiii in indatoririle lor, sa ii sfatuiti atunci cand au probleme si orice este legat de rolul parental.

Cand mancati la micul dejun alimente care nu va plac, inseamna ca treceti printr-o perioada sau situatie care neconvingatoare sau inconfortabila. Trebuie sa faceti tot posibilul pentru a evita acest moment.

Atunci cand micul dejun consta intr-un pahar de lapte cald sau o ceasca de ceai, visul reflecta nevoia de ceva care sa va faca mai fericit. Sunteti una dintre acele persoane care stie sa se bucure de viata.

Luand micul dejun alaturi de o companie placuta este un semn de vesti si lucruri placute. In unele cazuri poate prevesti norocul atunci cand vine vorba de viata amorasa.

Mic dejun la pat. Acest vis poate avea semnificatii pozitive dar si negative, in functie de sentimentul creat. Poate indica ingrijorari cu privire la o boala sau un rasfat din partea unei persoane iubite.

Mancand un mic dejun rece simbolizeaza relatiile dumneavostra reci cu anumite persoane din anturajul dumneavoastra. In functie de contextul visului aceste relatii pot implica partenerul sau familia.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!