Semnificatia visului Militar

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Militar

Ce insemna cand visezi Militar? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Militar". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Militar" :


1. Militar

(ultima actualizare)

Militarul in vise semnifica autoritate rigida si reprimare emotionala. Alternativ, visul reprezinta nevoia de a fi mai disciplinat.

- Daca in vis tu esti militar si trebuie sa iti menti pozitia de "drepti", inseamna ca in viata de zi cu zi ai un comportament nepotrivit si ar fi bine sa dai dovada de mai multa disciplina.

2. Parada militara

(ultima actualizare)

Parada militara in vise inseamna v-ati saturat de haosul din jur, va doriti ordine si disciplina. Visul mai inseamna si ca veti avea parte de placeri in familie.


3. Tabara militara

De vei visa tabara militara, cu soldati multi in ea, bine va fi in familia, in casa ta. Potrivit traditiei occidentale, visul cu tabara militara e un semn bun pentru persoanele indragostite, le va merge bine in dragostea lor.

4. Uniforma militara

(ultima actualizare)

Uniforma militara in vise reprezinta relatiile bune cu cei din jurul dumneavoastra.

Daca visati o unifroma militara incompleta inseamna ca veti avea parte de nemultumiri.

Visul in care purtati o uniforma militara inseamna ca veti primi respectul pentru o fapta buna pe care ati facut-o. De asemenea visul poate indica vesti bune, o promovare, avansare.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!