Semnificatia visului Mireasa plangand

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mireasa plangand

Ce insemna cand visezi Mireasa plangand? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mireasa plangand". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mireasa plangand" :


1. Mireasa plangand

(ultima actualizare)

Acest vis este unul dintre acele vise ce au semnificatii si intelesuri multiple. Cel mai adesea "plansul miresei" in vise indica secrete si amintiri ascunse. Sunteti gata sa vorbiti despre ceva ce ati tinut ascuns pentru prea multa vreme.

Tot acest vis este si o exprimare a dorintelor de a va elibera de vreo obligatie sau relatie. Trebuie sa cantariti cu atentie optiunile inainte de a lua o decizie finala. Visul indica si nevoia de a va relaxa si de a deveni mai putin serioasa.

Visandu-va imbracata in rochie de mireasa si pnagand

Plansul din acest vis semnaleaza propria incredere in sine. Nu sunteti pregatita (mai concret spus, indeajuns de pregatita) pentru schimbarile din viata dumneavoastra. Trebuie sa va finisati marginile aspre ale personalitatii sau ale relatiilor cu ceilalti. Acest vis scoate la lumina si abilitatea dumneavoastra de a bloca anumite aspecte ale unei probleme. Este posibil sa va fi stabilit obiective prea mari.

 
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!