Semnificatia visului Mistret

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mistret

Ce insemna cand visezi Mistret? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mistret". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mistret" :


1. Mistret

pericol, imaginatie bogata ce poate atrage probleme, pericole, lipsa de caracter si de respect, comportament agresiv sau sentimentul ca esti agresat.

2. Porc mistret

(ultima actualizare)

Simbolismul mistretului, de origine straveche, acopera cea mai mare parte a lumii indoeuropene, ba chiar, sub anumite aspecte, o deaseste. Mitul se trage din traditia hiperboreana. Mistretul intruchipeaza aici autoritatea spirituala, care putea fi pusa in legatura cu retreagerea druidului ori a brahmanului in padure sau cu proprietatea mistretului de a dezgropa trufele, misterioase produse ale trasnetului (dupa unele legende) si de a se hrani cu fructele stejarului, arbore sacru. Este imaginea puterii spirituale urmarite de cea seculara.

Se pare ca visul in care apare un mistret are de-a face cu un simbolism de ordin ciclic, prin substituirea unei domnii cu alta.

Porcul mistret in vise simbolizeaza ferocitate, putere si curaj. Dorinta de a scapa de responsabilitatile din viata de zi cu zi, mai ales daca porcul mistret apare in vis alergand.

Daca ati visat ca sunteti la vanatoare de porci mistreti inseamna ca simtiti nevoia de a va echilibra viata. Incercati sa va suprimati dorintele de independenta.

In traditia japoneza, mistretul este un animal zodiacal, asociat curajului si temeritatii. Asadar, visul in care apare un mistret simbolizeaza curajul si temeritatea.

In traditia crestina, mistretul il simbolizeaza pe demon, fie prin asocierea lui cu porcul, lacom si lubric, fie din pricina faptului ca este repezit, nestapanit, amintind de iuresul patimilor, fie pentru ca se evoca prapadul pe care il face el pe campuri, prin livezi, prin vii.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!