Semnificatia visului Mistrie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mistrie

Ce insemna cand visezi Mistrie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mistrie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mistrie" :


1. Mistrie

(ultima actualizare)

Unealta a constructorului, mistria este o emblema a breslelor. Simbolismul ei se intemeiaza pe forma triunghiulara sau trapezoidala a lamei sale si pe profilul sau sfaramat care poate invoca fulgerul.

In Evul Mediu, iconografia il reprezenta pe Dumnezeu-Ziditorul cu o mistrie in mana, astfel ca o mistrie in vise ar putea fi un simbol al puterii creatoare. De asemenea, visul ar putea fi un echivalent al vrajei, al trasnetului.

Mistria este unul din atributele francmasonului, pe care o primeste in cadrul unei calaorii de initiere pentru gradul de companion. Fiind un instrument ce amesteca mortarul cu care se cimenteaza un edificiu, realizand o unitate a acestuia, mistria are semnificatia de reunire, fuzionare si unificare. Deci, visul in care apare o mistrie sugereaza sentimente de bunavointa luminata, de fraternitate universala si de toleranta foarte mare.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!