Semnificatia visului Mlastina

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mlastina

Ce insemna cand visezi Mlastina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mlastina". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mlastina" :


1. Mlastina

(ultima actualizare)

Daca mlastina are, in Europa, sensul de imobilism si de lene, Asia, in schimb, nu socoteste aceasta absenta de miscare drept un inconvenient.

Dupa mitologia sumeriana, mlastina este o materie nediferentiata, pasiva si feminina.

O alta semnificatie, de cu totul alt ordin, poate fi gasita in "Samyutta Nikaya", unde Buddha face din mlastina imaginea placerilor senzuale ca obstacole pe parcursul drumului cu opt carari.

Mlastina in vise sugereaza ca va confruntati cu situatii neplacute, lipsa de chef, semn de oboseala si lene. Din punct de vedere sentimental nu reusiti sa va deschideti indeajuns, sa aveti incredere destula in cel de langa dumneavoastra.

Visul in care mlastina nu se lasa atinsa de un strain semnifica o familie unita, o patrie bine pazita. Daca visati o mlastina pazita de serpi veninosi inseamna ca egoismul si zgarcenia va impiedica sa va impartiti bunurile cu cei apropiati, chiar daca ii vedeti murind in saracie.

Psihanaliza socoteste mlastina ca fiind unul dintre simbolurile inconstientului si al mamei, loc al germinatiilor nevazute.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!