Semnificatia visului Moara

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Moara

Ce insemna cand visezi Moara? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Moara". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Moara" :


1. Moara

iluzii, vise irealiste si greu de realizat, ignorarea adevarului, vezi numai ceea ce vrei sa vezi.

2. Moara de vant

(ultima actualizare)

Moara de vant in vise simbolizeaza puterea mintii. Acesta este un indicator al starii de spirit emotionale. Alternativ, o moara de vant se refera la ingeniozitatea ta.


3. Comoara

Cautarea comorii din vis scoate la iveala posibilitati nebanuite. Daca in vis nu gasiti comoara in pofida cautari intense, inseamna ca in realitate alergati dupa o fantasma, dar pagubele suferite nu vor fi foarte mari. Daca visati ca dezgropati o comoara, veti pierde poate o speranta, si este posibil ca situatia finaciara sa se agraveze, incat sa va agatati de un fir de pai. Daca ingropati o comoara doriti sa inselati un om pe care pana acum l-ati tratat prieteneste, iar subconstientul va avertizeaza asupra acestui lucru prin intermediul cautatorului de comori. Daca o alta persoana ingroapa comoara din vis, in realitate cineva vrea sa va joace o festa.

4. Comoara

Daca visezi ca esti in cautarea unor comori ingropate inseamna ca vei avea parte de sanatate Daca visezi ca esti pe ocean in cautarea unei comori este semn ca vei primi un cadou scump Daca visezi ca gasesti o comoara fara sa o fi cautat vei face calatorii palpitante.

5. Comoara gasind

Viitor stralucit alaturi de un partener care-ti va aduce noroc.

6. Piatra de moara

(ultima actualizare)

- Daca vezi sau te folosesti de o piatra de moara inseamna ca viata ta de zi cu zi este o povara. Te simti epuizat(a). Alternativ, piatra de moara in vise inseamna pierderea unui prieten apropiat sau a unei rude.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!