Semnificatia visului Mobila

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mobila

Ce insemna cand visezi Mobila? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mobila". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mobila" :


1. Mobila

(ultima actualizare)

Visand mobilier poate simboliza faptul ca viitorul apropiat implica o mostenire. Ocazional, mobilierul poate evidentia si nevoia de confort, mai ales daca acesta provine dintr-o alta proprietate. Trebuie luate in considerare toate piesele mobilierului. In general, in vise, o piesa de mobilier frumoasa prezice un mediu sigur si armonios pentru cel ce o viseaza. In mod opus, un set de mobilier asezat haotic, cu piese ce nu se potrivesc intre ele este semn ca viata de familie se afla intr-un moment critic, traiti cu sentimentul de dezbinare. Cineva din familia dumneavostra face lucruri nepotrivite care pot duce la dezbinare.

Cumpararea mobilierului in vise reprezinta faptul ca sunteti in cautarea confortului sau in cautarea de lucruri noi cu privire la viata dumneavoastra. Atunci cand visul se concentreaza, in principal, pe cumpararea mobilierului de la un magazin de mobila dar, toata mobila este inafara bugetului dumneavoastra, visul poatre reflecta o preocupare ascuna pe care o aveti cu privire la venitul si situatia dumneavoastra financiara.

Daca mobila este foartea grea si/sau de culoare inchisa, sugereaza, de regula, o perioada dificila, presarata cu dificultati.

Daca vreuna dintre piesele mobilierului dumneavoastra este rupta sau degradata, acest lucru insemana, in general, ca siguranta financiara va fi pusa la indoiala in viitorul apropiat.

Curatarea si reamenajarea mobilierului simbolizeaza faptul ca sunteti gata sa mergeti mai departe si sa incepeti indreptati sau sa aranjati anumite lucruri din viata dumneavoastra. Reamenajarea mobilierului poate arata si ca gusturile dumneavoastra s-au schimbat de-a lungul anilor.

Visul in care dati foc mobilierului reflecta nervii si furia dumneavoastra care vor afecta mebrii familiei.

Atunci cand o piesa de mobilier (indragita) lipseste sau a fost furata in vis. Inseamna ca cineva a profitat de dumneavoastra fara a va da seama. Alternativ, visul poate reflecta faptul ca in ultimul timp viata dumeavoastra pare a fi sun efort irosit.

Visele despre aranjarea si pregatirea mobilierului intr-o camera de bebelus sau de copil, sugereaza ca un nou-nascut poate aparea curand in familia dumneavoastra. Cu toate acestea, daca nu sunteti intr-o relatie, acest mobilier reflecata nevoia de a fi iubit/a si de a iubi.

2. Mobila noua

(ultima actualizare)

Visul in care va cumparati o mobila noua inseamna ca veti avea parte de foarte multe lipsuri, veti trai foarte modest.

Daca ati visat ca aveti mobila noua inseamna ca simtiti nevoia sa invatati mai mult, sa cunoasteti mai multe informatii, sa deveniti specialist intr-un anumit domeniu, vreti sa cunoasteti toate detaliile unei probleme.


3. Mobila veche

(ultima actualizare)

Mobila veche in vise poate sugera faptul ca nu mai vreti sa va consumati energia pe anumite lucruri care nu va sunt de folos, ci vreti sa va concentrati asupra vietii dumneavoastra si sa nu va mai irositi timp pentru cei din jur. Se mai spune ca s-ar putea sa aveti parte de o iubire statornica.

O mobila veche in vis reprezinta nevoia de reimprospatare, de revigorare. Vreti sa va iesiti din ritm, simtiti o nevoie de actualizare a ideilor demodate care nu se mai aplica timpurilor actuale.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!