Semnificatia visului Motocicleta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Motocicleta

Ce insemna cand visezi Motocicleta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Motocicleta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Motocicleta" :


1. Motocicleta

(ultima actualizare)

Motocicleta sau plimbatul cu motocicleta in vise simbolizeaza dorinta de libertate si nevoia de aventura. Poate ca incercati sa scapati de anumite situatii sau de unele responsabilitati din viata de zi cu zi. Alternativ, motocicleta este un simbol al sexualitatii prime. Poate ca se misca prea repede.

Motocileta neagra

Visarea unei motociclete de culoare neagra poate avea multiple semnificatii. Negrul poate fi asociat cu instinctul de putere asupra a ceea ce va ghideaza si, din acest motiv, detineti controlul, aveti deplina incredere si dispuneti de abilitati excelente pentru a va conduce viata si emotiile.

Cu toate acestea, culoarea neagra poate fi si un indiciu asupra faptului ca ar trebui sa actionati cu precautie in anumite situatii. Calculati si acordati o atentie sporita alegerilor dumneavoastra. Nu va speriati, sunteti pe drumul cel bun !

Motocicleta rosie

Visare unei motociclete rosii anunta o dorinta puternica de libertate fulgeratoare. Atentie insa la aceasta libertate excesiva, pentru ca pot aparea dezechilibre ce se pot transforma in ceva grav sau greu de controlat.

Motocicleta sticata

O motocicleta stricata semnifica diverse obstacole la locul de munca.

Motocicleta furata

Furtul motocicletei in vis poate avea doua semnificatii. Daca ati visat ca cineva vi-a furat motocicleta nu este un vis prea bun. Inseamna sentimente de invidie si de rautate din partea unor persoane, cel mai probabil dintre cele cu care va intersectati zilinic (posibil colegi de munca).

Pe de alta parte, daca dumneavoastra furati o motocicleta, inseamna sentimente rele, de furie, de razbunare, de gelozie si de obsesie. Creste in dumneavoastra dorinta de a-i stapani pe ceilalti.

Cursa de motociclete

Daca v-ati visat participand la o cursa de motociclete in calitate de spectator, inseamna ca incercati pe cat posibil sa evitati responsabilitatile.

In cazul in care participarti activ la cursa si goniti pe o motocicleta, inseamna acum este momentul oportun pentru a lasa trecutul in urma si pentru a merge mai departe. Probabil ca ati ajuns la acel moment al vietii in care stiti, aproape cu exactitate, planul care va va garanta succesul.

Avand un partener pe motocicleta

Daca v-ati visat calatorind alaturi de cineva pe o motocicleta, inseamna ca iti doresti sa te apropii de cineva, in cazul in care nu sunteti implicati intr-o relatie. In mod altenativ, daca suntunteti deja intr-o relatie, insemana ca va place compania partenerului si nu va indoiti unul de celalalt.

Accident de motocicleta

Visele despre accidentele de motocicleta arata diverse conflicte intre dumneavoastra si cei dragi si, in general, conflicte in relatii.  
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (4)


Burcea Stefan din Manchester, United Kingdom a scris in

Am visat unde gasisem o motocileta veche vai ea.unde partenr mea sa si dus si a ancercat sa dea la preda atunci ea ma pus sa o ancerc se facea ca eu si cu fratele meu ne am suit pe ea ce ansemna acesta semnificatie?

Dragos Merezeanu din Dublin, Ireland a scris in

Am visat ca ma plimba tata, du pe care mia dat sI mie sa ma plimb si la un moment dat nu am mai detinut controlul si am cam zburat cam un metru in sus si imediat mam trezit, dar nu amapucat sa cad

Alexe Marian Alexe din Tulcea a scris in

Am visat ca mi sa facut cadou o motocicleta smechera si ca am plecat sa ma plimb cu ia desi eram minor

Palade Cristi din Timisoara, Timis a scris in

ma facusem la parinti acasa si ma plimbam pe o motocicleta si deodata a aparut politia care ma intrebat daca am carnet si leam spus ca nu an asa ceva dupa ce am scapat de ei se facuse doi busteni taiati