Semnificatia visului Muci

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Muci

Ce insemna cand visezi Muci? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Muci". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Muci" :


1. Muci

(ultima actualizare)

Contrar credintelor populare, semnificatia mucilor in vise nu este intotdeuna una negativa. Visul este unul destul de comun la persoanele care trec printr-un episod de gripa sau raceala, mai ales daca au simptome febrile.

Visand ca va curg mucii fara incetare este semn de nesiguranta atunci cand luati decizii importante. In mod alternativ, nasul din care curg muci este semnul timiditatii si al fricii in confruntarea cu alte persoane.

Mucii uscati sunt intotdeauna un semn bun, in sfarsit ati decis ca povara altora nu este si provara dumneavoastra. Veti inceta sa incercati sa rezolvati problemele din viata altora si, concentarndu-va asupra propriei vieti ve-ti gasi raspuns la intrebari ce pana acum pareau imposibile.

Secretiile nazale ale altor persoane simbolizeaza minciuni si inselaciune. Trebuie sa constientizati ca cineva dintre apropiatii dumneavoastra incearca sa va amageasca, cel mai probabil este vorba despre niste bani sau o afacere paguboasa.

Muci de culoare verde. Visarea mucilor verzi poate prevesti o boala sau sosirea / cunoastrea unei persoane care va juca un rol important in viata si in cariera dumneavoastra. Mucii verzui arata probleme de sanatate pentru persoanele care duc o viata extrema.

Muci galbeni in vise reprezinta sentimente de neincredere si spereante de realizari. In viitorul apropiat, aici fiind vorba de cateva zile, vor aparea noi provocari, in special in domeniul profesional. Fiti calm si analizati cu atentie toate argumentele inainte de a lua o decizie.

Mucii in palma sau intinsi pe mana sunt semn de rusine, anxietate sau singuratate. Din punct de vedere psihologic, acest vis scoate la iveala incapacitatea de a depasi un anume obstacol. O solutie rapida si benefica este sa cereti sfaturi persoanelor cu cunostinte si intelepciune.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!