Semnificatia visului Musama

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Musama

Ce insemna cand visezi Musama? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Musama". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Musama" :


1. Musama

(ultima actualizare)

Musamaua in vise este un simbol al nefirescului si al indiferentei. Daca visati ca tineti o musama in mana sau sunteti acoperit cu musama inseamna ca sunteti destinat sa suferiti, fiind tradat de un prieten sau de o persoana iubita.

A visa o masa acoperita de o musama frumoasa este un semn de sarbatoare, de o dispozitie festiva si extrem de interesanta.

Daca visati ca ati decis sa vindeti musama si sunteti in cautare de clienti inseamna ca veti fi implicat intr-o afacere riscanta si dubioasa.

Visul in care rupeti sau taiati o musama semnifica faptul ca viata va testeaza puterea de caracter.

Daca visati ca ati cumparat o musama inseamna ca veti avea parte de bucuria efemera a unei relatii romantice. Dar dupa o astfel de bucurie scurta veti suferi o dezamagire amara din cauza tradarii partenerului.

In dictionarul de vise al lui Miller este explicat faptul ca visele in care impaturati o musama sunt semne ca veti fi infectat cu o boala sau veti fi otravit. In mod neasteptat starea dumneavoastra de sanatate se va agrava.

Interpretarea lui Freud sugereaza ca musamaua este obiectul din visele oamenilor care sunt foarte distanti in relatiile intime. Sunt prea lenesi sa experimenteze sau sa invete ceva neobisnuit. Nu e de mirare ca, dupa astfel de vise, vor afla despre tradarea persoanei iubite.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!