Semnificatia visului Must

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Must

Ce insemna cand visezi Must? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Must". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Must" :


1. Must

Dorinta de a te manifesta, exterioriza, de a spune ceva, nevoia de a vorbi cu cineva, timiditate excesiva, sentiment de inferioritate si posibil de culpa.

2. Mustar

(ultima actualizare)

- Daca ai visat ca mananci mustar este semn ca vei avea o sanatate buna.

- Visul in care manaci seminte de mustar indica regrete asupra decizilor tale pripite.

- Daca vezi planta de mustar crescand este semn de succes si bogatie.


3. Mustata

(ultima actualizare)

In general, mustata este o asociere cu barbatii adulti reprezentand personalitatea si caracterul unei persoane. Tinand cont de forma sau conditia mustatilor putem determina semnificatia visului.

Mustata arata, de asemenea, o capacitate excelenta de conducere. Sensul viselor se schimba foarte mult daca visam mustata altei persoane.

Daca ati visat ca aveti o mustata groasa si stufoasa, acest vis simbolizeaza lauda. Persoanele din jurul dumneavoastrea va vor aprecia munca si cineva din conducere va va inelege mai mult. Alternativ, visul face referire la o motivatie puternica pentru a realiza si trermina un anume proiect.

Visand ca vi-ati ras mustata. Un asemenea vis prevesteste schimbari in viata. Nevoia de schimbare nu vi-a prea dat pace in ultima vreme si a sosit momentul sa faceti acel pas. In unele cazuri, faptul ca vi-ati ras mustata, poate simboliza dezvaluitea adevaratei valori. De acum inainte nu va mai trebui sa va ascundeti sub o deghizare sau un scut. Pentru a aprofunda acest vis ar trebui sa consultati si interpretarea visului barbierit.

Cand mustata dumneavoastra este dezordonata, inseama ca eforturile au fost in zadar. Este posibil sa fi lucrat la un plan specific, dar, din pacate, acesta nu va functiona.

Visarea mustatii altcuiva indica faptul ca admirati autoritatea. Poate ca ati incercat intotdeauna sa va aflati in compania unor oameni puternici si influenti care v-ar putea invata multe. Va place atentia acestora si va straduiti prea mult sa fiti ca ei!

O femeie (mai ales daca este casatorita) care a visat ca admira mustata unui barbat. Visul face referire la faptul ca ar trebui sa fie mai atenta in relatiile cu barbatii, atentie sa nu va frigeti!

Daca sunteti femeie si ati visat ca aveti mustata sau ati visat o alta femeie cu musatata, indica faptul ca dumenavoastra sau acea femeie va exprimati puterea prin intermediul infatisarii si al expresiilor verbale.

Un copil cu mustata face referire la o persoana pe care o considerati rasfatata sar cu o minte ascutita.

Mustata alba in vise este semnul neintelegerilor, mai ales din cauza proprietatilor sau a banilor.

Din punct de vedere pihologic, potrivit lui Sigmund Freud (neuropsihiatru), mustata este sun semn al lucrurilor viitoate, care vor fi cu atat mai mari, cu cat este marimea mustatei visate. Insa, alti psihologi considera ca mustata din vise face referire la ascunderea unui aspect al personalitatii, mai concret, imbracarea unei deghizari sau aratarea unui aspect diferit al personalitatii.

4. Muste

Clevetire, innegrire. Muste ca omori - tulburare si manie. Muste ca prinzi - boala.

5. Barba si mustati

Vei face eforturi mari dar vor fi incununate de mari succese.


Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!