Semnificatia visului Mut

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mut

Ce insemna cand visezi Mut? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mut". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mut" :


1. Mut

Dorinta de a te manifesta, exterioriza, de a spune ceva, nevoia de a vorbi cu cineva, timiditate excesiva, sentiment de inferioritate si posibil de culpa.

2. Mutat

Semn ca trebuie sa schimbi ceva in modul de a gandi.

3. Mutilare

(ultima actualizare)

Mutilarea in vise apare cel mai adesea ca factor descalificant. Aceasta aparitie a mutilarii in vise nu angajeaza cu adevarat sensul simbolic al cuvantului. Pentru a intelege, in primul rand, trebuie amintit faptul ca ordinea cetatii este para: omul se ridica ferm pe cele doua picioare ale sale, munceste cu cele doua brate, priveste realitatea vizibila cu cei doi ochi. Omul mutilat este marginalizat de societatea umana, intrucat incalca legea paritatii. Mutilarea dobandeste deci o valoare simbolica initiatica, precum si contrainitiatica.

In Egipt, conform unei intentii magice de aparare, animalele care prin natura lor inspira teama, precum lei, crocodili, serpi, scorpioni, erau adesea reprezentate pe peretii templelor prin hieroglife mutilate. Animalele erau taiate in doua, amputate, desfigurate, astfel incat sa devina inofensive.

4. A muta

(ultima actualizare)

Visul in care mutati ceva sau in care va mutati dumneavoastra inseamna nevoia de schimbare, nevoia unui nou inceput, noi alternative, dorinta de a aduce ceva nou in viata de zi cu zi.

Daca visati ca mutati mobilier dintr-o casa in alta este un semn bun, veti avea noroc.

5. Imprumut

(ultima actualizare)

Imprumutul semnifica o nevoie sau o dorinta de asistenta. Acest vis poate face referire si la o nevoie sau o dorinta de inlocuirea unei pierderi sau de a umple un gol din viata dumneavoastra, cel mai probabil unul emotional.

Daca dumneavoastra (cel care va imprumutati) sesizati ca ceditorul (cel de la care ati facut imprumutul) a murit, inseamna ca in realiate stresul dumeavoastra este in scadere. Posibil sa fi terminat o scola, un curs, o sarcina ce vi-a fost incredintata, o relatie , etc.

Semnificatie psihologica

Din punct de vedere psihologic : visul poate fi generat de grija banilor. Este posibil sa simtiti o auto-apasare, iar acum aveti nevoie de un pic de ajutor si sprijin din partea familiei / prietenilor.

6. Imprumutand bani

(ultima actualizare)

Visand ca imprumutati bani de la altii, cel mai probabil este ca situatia dumneavoastra economica recenta nu este chiar buna, lipsa de bani. In cazul in care in realitate situatia banilor nu este o problema, poate ca doriti sa obtneti doar un ajutor in ceea ce faceti sau poate cautati doar o recunoastre a altora, un fel de recunosterea a faptului cat de mult truditi dumneavostra.

Visand ca dumneavoastra imprumutati bani altora, indica faptul ca acele / a cea persoana are nevoie de ajutorul dumneavoastra. Visand ca ati luat intiativa sa imprumutati bani altora, prevesterste o posibila pierdere de bani, chiar paragul falimentului, dar preferi sa faci fapte bune. De exemplu: donati bani, obiecte unor oameni care au nevoie.

Imprumtand bani de la morti. Acest vis nu reprezinta o frica, dar indica faptul ca putini prieteni vor veni sa va ajute daca va confruntati cu dificultati sau obstacole in realitate.

Visand ca prietenii refuza sa va restituie imprumutul de bani. Acest tip de vis tine sa va reaminteasca ca in ultima vreme nu va intelegeti foarte bine cu anumite persoane, iar responsabilitatea este posibil sa fie a dumneavoastra. Pe scurt, trebuie sa fiti mai atent si mai prudent in ceea ce spuneti si ce faceti.

7. Inprumut

(cuiva) altruism, sprijin, sfaturi, intelegere, compasiune, generozitate
-(de la cineva) nevoia de a primi sprijin, nevoie de compasiune
-(cerand un imprumut) esti blocat intr-o situatie dificila, esti dezorientat si ai nevoie de un sfat
-situatia devine descurajanta pentru tine, de aceea e nevoie sa apelezi la o persoana cu mai multa experienta care te poate ajuta in rezolvarea problemei.

8. Maimuta

Istetime, spirit descurcaret, veselie, energie, optimism, distractie, neatentie, pripeala, graba, repeziciune, gafe, prezenta de spirit, capacitatea de a invata de la altii, nevoia unui exemplu, probleme sau situatii privite de la originea lor, nevoia de a urma niste sfaturi de la persoane cu mai multa experienta
-(in cusca) lipsa sau reprimarea celor de mai sus, frustrari, oprelisti, discpilina impusa, rigiditate.


Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!