Semnificatia visului Mutilare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mutilare

Ce insemna cand visezi Mutilare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mutilare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mutilare" :


1. Mutilare

(ultima actualizare)

Mutilarea in vise apare cel mai adesea ca factor descalificant. Aceasta aparitie a mutilarii in vise nu angajeaza cu adevarat sensul simbolic al cuvantului. Pentru a intelege, in primul rand, trebuie amintit faptul ca ordinea cetatii este para: omul se ridica ferm pe cele doua picioare ale sale, munceste cu cele doua brate, priveste realitatea vizibila cu cei doi ochi. Omul mutilat este marginalizat de societatea umana, intrucat incalca legea paritatii. Mutilarea dobandeste deci o valoare simbolica initiatica, precum si contrainitiatica.

In Egipt, conform unei intentii magice de aparare, animalele care prin natura lor inspira teama, precum lei, crocodili, serpi, scorpioni, erau adesea reprezentate pe peretii templelor prin hieroglife mutilate. Animalele erau taiate in doua, amputate, desfigurate, astfel incat sa devina inofensive.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!