Semnificatia visului Muzica

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Muzica

Ce insemna cand visezi Muzica? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Muzica". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Muzica" :


1. Muzica

(ultima actualizare)

Muzica, in general, este considerata leac pentru suflet si este strans leagata de emotiile simtite. Multi dintre cei mai mari compozitori din lume au sustinut ca si-au auzit cele mai mari lucrari in timp ce visau sau imediat dupa ce s-au trezit. Muzica si cantecul din vise reprezinta armonia si potentialul creativ, de asemenea, poate exprima si emotiile pe care le simtiti in viata de zi cu zi. In unele vise, muzica este insotita de partituri muzicale, acesta este de obicei semnul ca visul este unul destul de important si ca exista apecte speciale de care trebuie sa tineti cont si la care ar trebui sa le acordati o atentie deosebita. Tonul muzicii este, de asemenea, foarte important si, in functie de acesta, visele ne pot dezvalui lucruri total diferite ( de ex. daca acesta este unul: fericit, trist, melancolic, amenintator, etc.).

O muzica linistitoare, va veti afla intr-o stare calma si pasnica. Visele muzicale pot reflecta, de asemenea, relatia, intelegerea sau legatura cu alte persoane.

Uneori, auzind o muzica lina, in special blues, este un semn al singuratatii, fie ca va place sa petreceti timpul singur/a sau ati fost parasit/a de persoana iubita.

O muzica ce va provoaca sentimente de tristete scoate la suprafata probleme de exprimare emotionale si dificultati in a intelege pozitia in care va aflati intr-o relatie. Poate ca nici nu va dati seama pe deplin ce va supara sau va intristeaza in relatie dar, poate ca dupa acest vis, lucrurile vor avea mai mult sens.

Auzind muzica care va place si va face sa va simtiti fericit/a, prevesteste ca in viitorul apropiat in viata dumneavoastra isi vor face loc momente fericite si de neuitat. Poate ca incercarile si necazurile depasite recent au fost baza acestui vis, simtiti ca lucrurile incep, usor, sa se aranjeze.

Visand ca compuneti melodii, este un semn de realizare presonala, cat si profesionala. Acest vis arata momente pline de fericire si puterea de a atinge obiectivele.

O muzica plictisitoare sau care va creaza un disconfort la urechi prevesteste oameni neplacuti care isi vor face aparitia in viata dumneavoastra. Ei nu sunt acele persoane care nu conteaza prea mult si care va vor plictisi repede. Chiar si asa, va trebui sa pastrati o stare de calm si sa incercati sa nu va lasati prada provocarilor acestora.

2. Baterie (instrument muzical)

Necazuri si barfa te vor afecta.

3. Instrumente muzicale

(ultima actualizare)

Instrumentele muzicale din vise si abilitatea necesara petru a canta la ele sunt aspecte ale unui om care incearca sa fie aproape de divin. In vise avem acces la ritmuri si vibratii ce nu sunt intotdeauna accesibile si in viata reala.

Sunetele produse de intrumentele muzicale provoaca emotie. Simbolismul instrumentului in sine poate permite ca dumneavoastra sa vedeti acea emotie intr-un mod mai obiectiv. A visa ca nu sunteti capabil sa cantati la un instrument muzical sugereaza ca nu aveti acces la acea emotie.

A vedea instrumente muzicale in vise indica speranta de distractie si placere. Sunteti concentrat sa va faceti o viata placuta care sa va ofere tot ce are mai bun. Visul denota placeri anticipate. Daca visati ca instrumentele muzicale sunt stricate atunci inseamna ca placerea va fi tublurata de o companie nedorita.

Visul in care apar instrumente muzicale reprezinta si talentul sau abilitatea de a comunica cu ceilalti. Instrumentele de suflat sugereaza intelectul, iar instrumentele de percutie sugereaza ritmul de baza al vietii. Instrumentele cu coarde calmeaza sistemul nervos, astfel ca atunci cand apar in vise inseamna ca sunteti capabil sa faceti ce trebuie in viata.

Visul in care cantati la un instrument muzical prezice o schimbare brusca si surprinzatoare a stilului de viata. Daca in viata reala cantati la un instrument muzical atunci visul serveste ca o repetitie pentru a va imbunatati tehnica.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!