Semnificatia visului Nebunie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Nebunie

Ce insemna cand visezi Nebunie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Nebunie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Nebunie" :


1. Nebunie

(ultima actualizare)

Un vis in care experimentati o stare de nebunie prezice o boala grava. Nu ezitati si mergeti imediat sa va verificati starea de sanatate. Cel mai probabil, boala este deja in corpul dumneavoastra, dar nu o vedeti inca.

Daca observati nebunia unor straini, acest vis sugereaa tradarea prietenilor sau neterminarea proiectelor.

Daca o tanara fata viseaza despre nebunie inseamna ca in curand va fi dezamagita de viata din familie. Daca tanara viseaza ca este martora nebuniei altcuiva inseamna ca va trebui sa fie pregatita de un divort.

Nebunia in vise, conform manualului lui Miller, este un semn de rau augur, ce prevesteste necazul si boala, din pricina caruia va veti pierde proprietatea. Visul in care suferiti din cauza nebuniei altora sugereaza ca prietenii dumneavoastra va vor lasa balta si va vor rani prin tradarea lor.

In manualui lui Vanga, nebunia in vise va avertizeaza de posibilele pericole. Se pare ca sunteti primul care aflati despre ele, iar soarta unor oameni va fi in mainile dumneavoastra. Incercarti sa evaluati gradul de pericol si sa luati masurile necesare sa salvati acei oameni.

A visa ca tratati un om ce sufera de nebunie inseamna ca veti deveni victima unui ghinion.

Daca visati ca intrati intr-o stare de nebunie inseamna ca veti avea parte de evenimente enervante, dificultati in afaceri si probleme in sanatate. Va este frica de ceva anume.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!