Semnificatia visului Negare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Negare

Ce insemna cand visezi Negare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Negare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Negare" :


1. Negare

(ultima actualizare)

- Visul ca te afli in negare reflecta starea ta de spirit din viata de zi cu zi. Refuzi sa vezi sau sa recunosti un adevar.

- Daca ai visat ca esti refuzat inseamna ca nu esti in masura sa te ridici la asteptarile altora. Ia in considerare si faptul pentru care ai fost refuzat(a) pentru o semnificatia amanuntita a visului.

Puterea de a spune nu in vis unei situatii sau unei persoane poate reprezenta o parte importanata a procesului tau de dezvoltare personala. Esti capabil sa iei decizii in pofida dorintelor altor persoane, fara a avea sentimentul ca ve fi pedepsit pentru acest lucru. Acest lucru reflecta faptul ca esti stapan(a) pe propria ta viata.

Dreptul de a refuza poate cantari foarte mult in luarea deciziilor. Este posibil sa ai un motiv intemeiat pentru refuzul tau.

In cazul relatiilor sentimantale, a spune nu semnifica un singur lucru, si anume ca la un anumit nivel sti ce este cel mai bine pentru tine.

Din punct de vedere spiritual, a spune nu impiedica respingerea acelor elemente care nu sunt compatibile cu evolutia ta.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!