Semnificatia visului Negii

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Negii

Ce insemna cand visezi Negii? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Negii". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Negii" :


1. Negii

(ultima actualizare)

Negii sau verucile sunt mici excrescente ale pielii cauzate de o infectie a stratului superior al pielii cu virusul papiloma uman (HPV).

Aparitia negilor in vise este relativ comuna si sunt, in general, asociati cu sentimente de rusine si reprezinta simbolul problemelor neasteptate din viitorul apropiat.

Ingrijorarea excesiva cu privire la negii din visul dumneavoastra reflecta incapacitatea de a va pastra reputatia. Este considerat un semn de bun augur daca observati disparitia neasteptata a negilor. Acest vis va dezvaluie oportunitati prin intermediul carora veti depasi o adversitate. Persistenta dumneavoastra este solutia salvatoare si este calea catre succesul in viata.

Daca negii se arata a fi niste forme respingatoarea sau sunt exagerat de mari si va provoaca un sentiment de groaza, in realitatea sunteti susceptibil sa provocati suferinta cuiva. Natura dumneavoastra frivola va fi motivul pentru aceasta.

Vazand negi pe corpul altei persoane, este un semn ca ar trebui sa fiti vigilent - dusmanii se afla in imediata apropiere. Indepartarea negilor indica abilitatea dumneavoastra de a respinge atacul dusmanilor, indreptat catre dumneavoastra, cat si, catre cei dragi.

Visul in care indepartati negii cu foarte mare atentie inseamna ca in viata de zi cu zi va confruntati cu rusine ca urmare a unor actiuni intreprinse si doriti ca acele momente sa dispara din viata dumneavoastra.

Arderea sau cauterizarea negilor este asociata cu problemele financiare. Este posibil ca dorintele sa-ti fi depasit castigurile cu mult timp in urma. Aceasta se poate datora faptului ca incercati sa le aratati tuturor ca aveti o viata frumoasa si ca nu va lipsesc lucrurile de lux.

Disparitia negilor de pe mainile dumneavoastra simbolizeaza disparitia vechilor probleme fara a depunde vre-un efort in sensul acesta.

Negul aparut pe nas reprezinta constientizarea anumitor probleme si faptul ca incercati prin diferite cai sa evitati responsabilitatea. Alternativ, visul poate fi o simpla ingrijorare din cauza felului in care arati. Visul acesta poate aparea destul de frecvent in viata adolescentilor si este legat de complexe.

Verucile de pe fata sunt un semn al pozitiei sociale si al opiniei, pe care sunteti hotarat sa o aparati depunand eforturi uriase.

Negii de pe picioare sugereaza o incredere prea mare acordata oamenilor cu caractre schimbator si sunt un semn al naivitatii.

Visand negi in zona intima simbolizeaza probleme de sanatate, disconfort si rusine.




Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!