Semnificatia visului Nervi

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Nervi

Ce insemna cand visezi Nervi? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Nervi". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Nervi" :


1. Nervi

(ultima actualizare)

Acest tip de vise apre de regula la persoanele care se pregatesc pentru o mare conferinta sau un program in care vor trebui sa tina un discurs sau o prezentare. Visand ca sunteti nervos este calea naturala a organismului sa elibereze o tensiune cauzata de o teama a subconstientului.

Fiind nervos in legatura cu ceva anume denota indoiala de sine si sentimente de nesiguranta. Analizati cu atentie si acel "ceva anume".

Daca observeti pe altcineva nervos si acesta va transmite si dumneavoastra o stare de nervozitate, inseamna ca visul va avertizeaza cu privire la controlul tendintei de a fi prea generos cu resursele dumneavoastra.

Exemple de vise :

  • Un cal nervos simbolizeaza grija celui care l-a visat ca ar putea fi tras intr-o disputa nedorita.
  • Un vis in care visatorul se simte nervos fata de sine cand trebuie sa ia o decizie care implica mult risc. Acest vis a aparut in urma unei decizii a visatorului de a se muta in alta tara si a riscului implicat in aceasta decizie.Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!