Semnificatia visului Noroc

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Noroc

Ce insemna cand visezi Noroc? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Noroc". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Noroc" :


1. Noroc

(ultima actualizare)

- Daca ai visat noroc e semn ca lucrurile ti se vor arata - lucrurile se vor lumina. Alternativ, acest vis indica faptul ca vei amana chestiunile importanete pentru un moment mai bun.

- Daca in vis esti fara noroc(ai ghinion), inseamna ca iti plangi de mila. Dai vina cu repeziuciune pe altcineva pentru propriile tale neajunsuri si probleme.

- Daca ai visat ca ai o seara norocoasa, este semn ca vei avea posibilitatea de exprimare.

2. Jocuri de noroc

(ultima actualizare)

Jocurile de noroc in vise semnifica investitii nesigure, risc de pierderi, afaceri neclare. Sunteti avertizati in ceea ce privesc cheltuielile. Veti simti nevoia de a va lasa in voia sortii, veti avea sentimentul ca nu puteti sa schimbati cu nimic lucrurile, ca va trebui sa acceptati hazardul si riscul. Totusi, veti avea parte de aventuri.


3. Roata Norocului

(ultima actualizare)

Daca visati roata norocului sugereaza ca mergeti prea mult la intamplare dupa avere , ar putea fi un risc. Este timpul sa preluati controlul asupra destinului dumneavoastra.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!