Semnificatia visului Nuca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Nuca

Ce insemna cand visezi Nuca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Nuca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Nuca" :


1. Nuca

Dezvoltare intelectuala, ganduri prea multe, asumarea de riscuri, semn de intelepciune.

2. Nuca de cocos

(ultima actualizare)

A vedea o nuca de cocos in vise preveste faptul ca veti primi un neasteptat cadou in bani. Alternativ, visul mai inseamna ca veti pleca intr-o excursie lunga.

Cum nuca de de cocos are o coaja tare, visul in care apare aceasta ar putea insemna ca sunteti foarte incapatant.

A manca o nuca de cocos in vise insemna ca aveti potentialul de a deveni un ghicitor al viitorului sau ca sunteti prieten cu unul.


3. Miez de nuca

(ultima actualizare)

Miezul de nuca in vise atrage atentia asupra interiorului unor situatii, asupra acelor aspecte ce trebuie descoperite prin analiza si concentrare, trecand dincolo de aparente si ajungand la esenta lucrurilor, in mijlocul problemelor. Miezul de nuca face referire si la interiorul dumneavoastra, la personalitatea ce iese la iveala mai tarziu.

4. Nuc / nuci / nuca

(ultima actualizare)

In general, nucii sunt considerati a fi o prevestire a unor favoruri sau bucurii prolifice. Un nuc mare aparand in visul dumneavoastra este semn de protectie si ajutor din partea cuiva.

Nucile sunt adesea asociate cu unele castiguri iar consumul acestora poate fi un semn prosperitate. Alternativ, visul in care mancati nuci poate prevesti indeplinirea sau realizarea unor placeri la care ati visat de multa vreme.

Visul in care ati spart o nuca stricata prevesteste unele asteptari incheiate cu amaraciune si regret.

Visand pete de nuci pe maini, mai ales daca visatoarea este o femeie tanara, insemana regrete. De regula, aceste regrete sunt generate de comportamentul iubitului / sotului.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!