Semnificatia visului Numarul saisprezece (16)

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Numarul saisprezece (16)

Ce insemna cand visezi Numarul saisprezece (16)? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Numarul saisprezece (16)". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Numarul saisprezece (16)" :


1. Numarul saisprezece (16)

(ultima actualizare)

Patrat al lui patru, numarul saisprezece arata ajungerea la desavarsire a puterii materiale. El capata, ca atare, un inteles moral primejdios, de exaltare a orgoliului, de vointa de putere necontrolata: Jacob Bohme desemneaza prin acest numar abisul, opus Nirvanei.

Daca, pe de alta parte, il vom considera dublul lui opt, numarul saisprezece va deveni "inmultirea, pentru fiinta, a ciclurilor de vicisitudini si renasteri" (ALLN, 364) sau dublarea celei de-a opta Sevire a Cabalei, adica o stare de zbucium.

Numarul saisprezece in vise poate reprezenta , de asemnea, si sensibilitate sau inocenta. Acesta poate sugera, concomitent, curatire spirituala, distrugerea de vechi si nasterea de nou.

16 in vise poate aparea ca si unificare a numarului 1 si 6 (1+6), acesta poate reprezenta negativitate datorita faptului ca 1 reprezinta confruntare iar 6 negativism.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!