Semnificatia visului Numarul treisprezece 13

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Numarul treisprezece 13

Ce insemna cand visezi Numarul treisprezece 13? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Numarul treisprezece 13". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Numarul treisprezece 13" :


1. Numarul treisprezece 13

(ultima actualizare)

Aparitia numarului 13 in visele noastre este favorizata de frica si misterul creat in jurul acestuia. Cu totii am crescut cu sentimentul de ghinion intiparit atunci cand vine vorba de treisprezece, insasi aceasta credinta poate manifesta ganduri negative care pot conduce la circumstante nedorite.

Daca cercetam originile ghinionului asociat cu numarul 13, vom gasi cateva povestiri vechi. Una dintre cele mai cunoscute este cina lui Isus cu cei 13 apostoli, al 13-lea era tradatorul. Din punct de vedere matematic, unii oameni sustin ca 13 este ghinionist deoarece vine dupa 12, un numar matematic perfect echilibrat, dupa care urmeaza 13 ce pare a fi dezechilibrat si ciudat. De asemenea, ziua de vineri asociata cu data de 13 este considerata purtatoare de ghinion, dar aceasta este sustinuta de mai multe intamplari ce au ramas in istorie. Una dintre aceste intamplari a avut loc pe data de 13 octombrie 1307, atunci cand o mare parte ai membrilor templieri - o asociatie medievala - au fost arestati si omorati vineri, 13 octombrie 1307.

Totusi, ce inseamna numarul 13 in vise?

Pe langa toate cele precizate mai sus, numarul 13 din visele noastre poate dezvalui si simboliza lucruri din viata noastra de zi cu zi.

Treisprezece este un numar paradoxal care poate insemna sfarsit si inceput, schimbare si tranzitie, moarte si nastere. Acesta prevesteste in mod cert obstacole ce se vor ivi in calea dumneavoastra si pe care trebuie sa le depasiti. Perseverenta si un sambure de determinare va vor ajuta sa va atingeti obiectivele.

Din punct de vedere psihologic, numarul 13 reprezinta obstacolele din viata si simbolizeaza ciclul vietii si al tranzitiei existentei.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!