Semnificatia visului Nunta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Nunta

Ce insemna cand visezi Nunta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Nunta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Nunta" :


1. Nunta

A ta - planuri, responsabilitate dar si frici si nesiguranta pe ceea ce ai, neincredere in tine sau in cel de langa tine, atingerea scopului propus, initiere in dragoste, invatare, dorinta ascunsa de a avea certitudini,Nunta altcuiva - spirit analitic, sesizare si perceperea unor lucruri despre tine, necesitatea de a te maturiza, de a-ti asuma responsabiliati, renuntarea la frici, temeri si implicarea intr-un proiect profesional sau sentimental, teama de angajamente, constrangere. Conteaza foarte mult sentimentul pe care il resimti in vis legat de nunta respectiva. De cele mai multe ori sentimentul insusi este cheia de decriptare a visului.Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Subiecte similare pe forum:

Sau superstitii despre :


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (7)


Stefanescu Alexandra-Diana din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat nuunta mamei...desi parintii nu au facut nunta...si nunta mea...

Stefanescu Alexandra-Diana din Locatie necunoscuta a scris in

Ce pot intelege din asta?

Raileanu Raileanu din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca eram la o nunta necunoscuta si mireasa cand m-a vazut m-a dat afara. Ce sa inteleg? Ajutati-ma va roooog!!

Urbanec Zlatko din Pecky, Kolín, Czech Republic a scris in

Buna , Am avut si eu un vis foarte ciudat si va rog sa ma ajutati si pe mine . Mam visat in satul bunicilor mei si ma duceam la o nunta , pe drum spre nunta mam intalnit cu bunicu meu care mia spus : de ati stii voi cat plang eu dupa voi (suntem 6 nepoti ai lui care suntem plecati in strainatate si cred ca la asta se referea)am ajuns la acea nunta si stateam la masa si mama mea a venit sa ma invite la dans in jur erau doar nu cunosteam pe nimeni doar o pereche de langa noi . Nu stiu ce sa cred de visul acesta si va rog sa ma ajutati va multumesc ;)

Mathepsut Luce din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca eram o mireasa nefericita , nu aveam rochie alba frumoasa, nici pantofi nu se p[otriveau marimea ,eram jenata si trista.

Igor Pintea din Chisinau, Moldova a scris in

Nunta inseamna moartea,eu am visat nunta mea.shi moartea tatalui ce poate sa insemne shi cum sa pot face sa nu pot visa

Sergiu Sandu din Bucharest, Romania a scris in

Eram trist si fara partenera