Semnificatia visului Oameni ai strazii

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Oameni ai strazii

Ce insemna cand visezi Oameni ai strazii? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Oameni ai strazii". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Oameni ai strazii" :


1. Oameni ai strazii

(ultima actualizare)

In general, aceste vise pot fi o simpla reprezentare a circumstantelor din viata de zi cu zi.

A visa o persoana fara adapost reprezinta un aspect al personalitatii dumneavoastra care a suferit un esec total. O parte din viata dumneavoastra in care ati pierdut controlul sau v-ati simtit complet neputincios(a).

In mod alternativ, visundu-va un om al strazii poate reflecta nelinistea in ceea ce priveste dificultatile financiare sau un nivel foarte scazut de incredere in perspectiva viitorului dumneavoastra. Este posibil sa va simtiti vinovat sau trist pentru situatia cuiva. Aceasta ar putea fi o modalitate de a va manifesta empatia.

Exemple de vise:

  • Un barbat s-a visat inconjurat de oameni fara adapost. In viata reala tocmai a pierdut o competitie la locul de munca, o oportunitate de a fi promovat.
  • O femeie tanara a visat un om al strazii cersind cu mainile la vedere. In viata reala aceasta fusese parasita de catre iubitul ei si ar fi facut orice pentru a-l recapata.
  • O femeie s-a visat fara adapost si pe strazi. In viata de zi cu zi , aceasta era insarcinata si avea nelinisti cu privire la faptul ca ca nu ii vor ajunge banii pentru intretinera copilului.Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!