Semnificatia visului Olar

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Olar

Ce insemna cand visezi Olar? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Olar". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Olar" :


1. Olar

Nefericire
- vazand- moarte.

2. Olar 2

Visul acesta are explicatii negative atat pentru occidentali, cat si pentru arabi, romani sau persi. Visul prevesteste probleme grele, mari necazuri sufletesti si, posibil, suferinte trupesti grave ce pot duce chiar la moarte.

3. Dolari

(ultima actualizare)

Dolarii in vise simbolizeaza posibile probleme.

Daca ati visat ca ati numarat dolari si ati observat ca lispeste o suma atunci trebuie sa fiti pregatiti pentru anumite cheltuieli neprevazute.

Visul in care ati gasit dolari semnifica succes, veti scapa de griji si probleme.

Daca ati visat ca tineati in mana dolari falsi inseamna ca sunteti o persoana perspicace si sunteti greu de indus in eroare.

Un dolar de argint in vis semnifica noroc in viata.

4. Urs polar

(ultima actualizare)

Daca visati un urs polar semnifica un aspect al vostru care sfideaza adversitatea. De asemenea, un urs polar poate semnifica curajul sa nu cedezi in fata problemelor. Aceasta poate reprezenta, de asemenea, o persoana din viata ta, care poate fi depins intodeauna de a face ceea ce trebuie. Un simbol care nu compromite nimic la negativitate.

Ursului polar este supranumit si "Marele Alb", de aceea, uneori, poate fi vorba si de vise legate de un urs alb. Pentru detalii va rugam sa accesati si interpretarea visului urs alb.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!