Semnificatia visului Operatie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Operatie

Ce insemna cand visezi Operatie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Operatie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Operatie" :


1. Operatie

(ultima actualizare)

Interventia chirurgicala in vise este o sugestie ca anumite parti ale individualitatii dumneavoastra, fie ca este vorba despre stilul de viata sau idealuri, va provoaca necazuri. In mod alternativ, visul este doar o urmare a surmenarii din cauza unor probleme.

Vazandu-va operat indica o reflectie asupra sinelui, reprezentand o calatorie in necunoscut.

Operatia la inima este legata de viata noastra amoroasa si de modul in care procesam informatiile. Aceasta prevesteste mari schimbari. De considerat este faptul ca aceste schimbari sunt unele pozitive si va vor ajuta relatia sa creasca si sa se vindece. Acest tip de vise pot aparea daca intentionati sa va casatoriti.

Operatia pe creier este, in mod evident, o interventie cirurgicala extrem de delicata si complicata. Intr-un vis aceasta poate indica faptul ca unele principii sunt contestate.

O multime de chirurgi laolalta ce va efecueaza o interventie chirurgicala este un semn ca, in viata de zi cu zi, pur si simplu va simtiti coplesit.

Pielea este, in mod evident, cel mai mare irgan al corpului uman si este compusa din mai multe straturi diferite. Chirurgia pielii, cum ar fi arsurile, grefe sau operatie de inlocuire a acesteia, indica parerea sa felul in care va privesc cei din jur.

Visul unei operatii la stomac poate fi unul inspamantator, mai ales daca in acesta stomacul este deschis si se vad organele. Chirurgia stomacului in vise simbolizeaza propriile obective. Operatia intestinala indica faptul ca recent v-ati implicat in niste situatii destul de dificile.

Asistand la o operatie, inseamna ca veti avea succes intr-o noua problema importanta.

(Vezi, de asemenea, si : incizie, chirurg)
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Mariana Furtuna din Locatie necunoscuta a scris in

Urma sa intru in operatie\r\n