Semnificatia visului Orb

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Orb

Ce insemna cand visezi Orb? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Orb". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Orb" :


1. Orb

(ultima actualizare)

Orbirea este un incovenient enorm care provoaca tristete si sentimente de neputinta. In vise simbolizeaza bajbaieli in a gasi o cale sau o solutie, de asemenea, poate prevesti o oportunitate care s-a aflat dintodeuna in fata dumneavoastra. In continuare va prezentam cele mai importante cu si despre orbi:

Un vis in care ati orbit

Daca aiti orbit in vis, poate simboliza faptul ca nu acceptati adevarul dintr-o situatie sau poate inchideti ochii la anumite situatii. Ignorarea sau refuzarea acceptarii realitatii nu duce niciodata la ceva bine, este doar o amagire ce poate duce la destramarea unei relatii sau pierderea unei sanse.

S-ar putea sa visati ca sunteti orb doar de un singur ochi. In acest caz visul ar putea arata faptul ca nu aveti incredere in anumite persoane, va indoiti de intentiile acestora sau, poate ca, v-au dezamagit intr-un fel sau altul.

Visand alte persoane oarbe

Cand ati visat ca ati intalnit o persoana oarba este semn ca in viitorul apropiat soarta va rezerva un noroc neasteptat. S-ar putea sa aveti noroc in unele situatii in care incercarile dumneavoastra de pana acum au esuat.

Femeie oarba

Visarea uniei femei oarbe are un ses diferit fata de visare unui orb. Aceasta ar putea indica ca exista cineva rau intentionat care raspandeste minciuni si barfe legate de dumneavoastra.

Copil orb

Pobabil ca va aflati intr-o faza in care nu mai puteeti face fata oamenilor care se plang constant de modul in care decurge viata si de destinul acestora. Pe de alta parte, daca copilul este orb de un singur ochi, inseamna ca simtiti lipsa unor momente frumoase petrecute in trecut.

Vedere incetosata si frica de a nu orbi

Acest vis semnaleaza faptul ca nu vedeti ceva pe deplin sau ca acel ceva nu este exact asa cum se prezinta. De asemenea, visul simbolizeaza unele secrete si confuzii din viata dumneavoastra.

Inperpretari culese din popor

  • In general, semnifica mizerie, neputinta, temere in diferite probleme
  • Dumneavoastra sunteti cel orb - intristare, cearta, mizerie, oflict in familie
  • Orb cersind bani - fii atent ceea ce faceti
  • Orb asistat de un caine- vesti interesante
  • Intalnind orbi - va veti lupta cu ticalosia
  • Orb condus de mana - boala, regrete pentru o hotarare pripita
  • Pasare oarba - vesti proaste
  • Orb urcandu-se intr-un mijloc de transport- calatorie amanata, din cauza discutiilor in familie

2. Orbire

Necazuri in dragoste inseamna daca visezi oameni orbi sau tu insuti te visezi orb.


Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!