Semnificatia visului Organe genitale

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Organe genitale

Ce insemna cand visezi Organe genitale? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Organe genitale". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Organe genitale" :


1. Organe genitale

(ultima actualizare)

Organele genitale au asocieri care transcend ideile simple in sex. De asemenea, aceste pot face o referire directa la aspectul sexual al sinelui. In astfel de vise, un barbat ar putea visa ca are organe genitale feminine, sugerand faptul ca se confrunta cu aspectul feminin al lui insusi.

Indiferent de sexul visatorului, acest vis indica faptul ca inconstientul necesita aparitia a ceva nou in viata. Lucruri sau cercul persoanelor din care faceti parte nu va mai satisface, aceste au devenit pur si simplu plictisitoare. Va zbateti pentru ceva care poate sa va ofere un nou inteles pentru existenta, un caracter complet al perceptiei lumii si simtul bucuriei si al bunastarii.

Fie ca sunteti barbat sau femeie, imaginea organelor genitale masculine se refera la putere, asertivitate si forta penetranta a sentimentelor. Pentru un barbat, aceste simboluri pot semnifica esenta sa vitala sau forta vietii. Acesta poate sa isi viseze organul sau sexual ca o modalitate de a explora pasiunea si dorintele sexuale. Pentru o femeie, acest vis poate fi doar o afirmare sau o abordare masculina a lucrurilor.

Conform teoriei celebrului psihanalist Sigmund Freud, obiectele rotunde si goale vazute in vise simbolizeaza organe sexuale feminine si toate cele alungite si ascutite sunt organe sexuale masculine.

Organe genitale feminine

Organele genitale feminine vazute in vis fara contexte sexuale reprezinta o dorinta puternica de a fi parinte, indiferent de sexul visatorului. Alternativ, acest vis poate semnifica faptul ca in ultima vreme va preocupa tot mai mult gandul despre mostenirea pe care o veti lasa in urma, atat in viata personala cat si in cea profesionala.

Visand organe genitale feminine bolnave semnifica o convingere puternica in justetea atitudinii dumneavoastra fata de sexul opus. S-ar putea sa aveti dificultati de acceptare a ideilor noi care provoaca atitudini si aceasta poate indica faptul ca ati putea fi perceput(a) ca avand viziuni invechite.

Organe genitale masculine

Vazand organele genitale masculine scoase din contextul lor sexual semnifica faptul ca, in viitorul apropiat veti experimenta o explozie destul de puternica de activitati creatoare si intelectuale. S-ar putea sa faceti o multime de lucruri intr-un interval de timp scurt si este posibil ca cei din mefiul dumneavoastra sa va sprijine in eforturile depuse. Acest lucru este valabil mai ales in cazul in care organele genitale masculine din vis aratau sanatoase.

Organul sexual inseamna reputatia barbatului, potenta creativa si puterea. Un organ urias reprezinta demnitatea si succesul.

Organe genitale masculine bolnave semnifica faptul ca urmatoarea perioada de timp ar putea fi destul de neproductiva pentru dumneavoastra, sau ca o enorma parte din timp va fi petrecuta in incercarea de a dovedi valoarea ideilor dumneavoastra. Intr-un fel si destul de neasteptat ideile dumneavoastra ar putea fi considerate a fi mai putin viabile decat inainte.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!