Semnificatia visului Oua de gasca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Oua de gasca

Ce insemna cand visezi Oua de gasca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Oua de gasca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Oua de gasca" :


1. Oua de gasca

(ultima actualizare)

Visarea oului de gasca poate avea multiple semnificatii si este, in general, un semn de noroc si bun augur. Ouale reprezinta, de asemenea, proprietati.

O bogatie neasteptata este prevestita de visul in care consumati oua de gasca.

Visand multe oua de gasca la un loc sau o gramada de oua este un semn bun. Aceste oua prevestesc o crstere financiara, o expansiune in afacerea dumneavoastra sau o plata mai buna la locul de munca.

Visul in care spargeti accidental un ou de gasca sau mai multe prevestesc, din cauza unor dispute, certuri cu privire la bunuri si proprietati. Alternativ, visul poate face referire la o femeie (sotie, prietena, amica, etc.) care se distanteaza de dumneavoastra din cauza unui motiv pe care nu il intelegeti pe deplin.

Visarea oualor de gasca ce eclozeaza poate insemna faptul ca in curand va veti bucura de compania unui nou membru al familiei. Acest lucru nu inseamna neaparat un copil, este posibil ca noul membru sa fie un animal de companie.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!