Semnificatia visului Paduchi

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Paduchi

Ce insemna cand visezi Paduchi? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Paduchi". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Paduchi" :


1. Paduchi

(ultima actualizare)

Paduchii in vise reprezinta frustrari, stres si sentimente de vinovatie. Va puteti simti de asemenea, fizic sau emotional, necurat. Mai mult, acestia pot fi un semn al unor neplaceri, cel mai probabil va supara maruntisurile, sunteti atent la detalii, aveti mult prea multe prejudecati sau va simtiti rusinat in anume situatii.

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a visului despre paduchi sau puteti continua sa cititi textul (care contine si informatii extra fata de video), depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visarea paduchilor

Visand paduchi in capul copilului tau

Un asemenea vis poate aparea ca urmare a unei temeri cu privire la situatia dumneavoastra financiara. Poate ca acesta ar fi un moment bun pentru a va defini un plan de bataie pentru viitor. Incercati sa nu mai acordati atat de multa atentie barfelor din jurul dumneavoastra.

Visand un singur paduche

Visul in care va apare doar un paduche prevesteste ispite si lucruri irationale. Poate ca ar trebui sa acordati o atentie deosebita persoanelor din jurul dumneavoastra pentru ca s-ar putea ca acestia sa se foloseasca de dumneavoastra in scopuri proprii.

O multime de paduchi

Visul face referire la unele circumstante complicate si enervante care , in ultima vreme, va ocupa aproape tot timpul.

Paduchi albi

Paduchele alb simbolizeaza norocul in momentele cheie. In zilele ce urmeaza norocul dumneavoastra va fi influentat de rationamentul deciziilor. Cautati momentul oportun pentru a lua o decizie, daca nu sunteti sigur ca acum este momentul, amanati pentru urmatoarea zi.

Paduchi negrii

Culoarea neagra a paduchilor prezinta semne de judecata. Faptul ca in ultima vreme ati fost suparat v-a facut sa adresati vorbe, critici sau acuzatii unor persoane care nu meritau acestea, iar acum, dumeavoastra sunteti persona care este judecata si analizata.

Paduchi morti

Viata de zi cu zi ni se prezinta adesea cu obstacole si satisfactii. Daca ati visat ca ati omorat paduchi, inseamna ca nu sunteti genul de persoana care sa astepte inmultirea problemelor, ci din potriva, actionati imediat. Ne luarea masurilor imediate asupra unei situatii sau a unei probleme va conduce la distrugerea sperantelor.

Paduchi pe animale

Nu este un semn bun atunci cand visati un animal infestat cu paduchi. Visul reprezinta un avertisment asupra unor lucruri neplacute din trecut, care acum au depasit toate limitele. In mod alternativ, visarea paduchilor pe animale poate reprezenta un semnal de alarma asupra unor probleme de sanatate.

2. Paduchi

(ultima actualizare)

Daca ati visat paduchi, dar acestia se aflau pe o alta persoana, inseamna ca in viitorul apropiat o sa aveti de a face cu persoane dezagreabile.


3. Paduchi

vis bun insemnand castig, noroc, uneori rusine.

4. Paduchi

bogatie, bani in curand, castig bun, izbavire
- alergand- musafiri nechemati
- daca ai- bani neasteptati
- multi- vesti placute
- omorand- scapi de saracie, bogatie pe neasteptate
- pe haina- starea ta va fi multumitoare
- sarind dupa camasa- rusine
- vazand multi- dar de bani, vei omori saracia.

5. Oua de paduchi / lindine

(ultima actualizare)

In general, visele in care apar oua de paduchi reprezinta oameni demni de dispret.

Daca le-ati vazut in vis dar nu le-ati putut inlatura, inseamna ca oameni demni de dispret va urmaresc si va persecuta. Nu reusiti sa ii evitati sau chiar daca resusiti o faceti cu un efort enorm.

Inlaturarea si oualelor si strivirea lor face referire la capacitatea dumneavoastra de a gestiona cat mai bine problemele, necazurile si dificultatile.

Oua de paduchi in propriul cap, avertisment cu privire la mici probleme ce pot aparea in curand.

Uneori, lindinele simbolizeaza unele obstacole atunci cand urmariti obtinerea de beneficii financiare, se spune ca ar trebui sa fiti rabdatori si perseverenti pentru a va atinge obiectivul. In cele din urma veti reusi.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (5)


Yanis Anis din Locatie necunoscuta a scris in

Este adevarat!!!!!!!!!!:))

Deutza Iacob din Locatie necunoscuta a scris in

Pfffffff

Craciun Elena din Buzau a scris in

Nu stiu cit e de adevarat este

Omer Nurten din Constanta, Romania a scris in

Am omorat unul?

Vasile Bleoca din Helsingør, Denmark a scris in

Am omorit unu mare astept sa scap de saracieee!!!