Semnificatia visului Paie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Paie

Ce insemna cand visezi Paie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Paie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Paie" :


1. Paie

Aparitia paielor in vis sugereaza slabiciunea si goliciunea sufleteasca. Cu exceptia situatiei in care paiele apar in contextul unei scene rustice, visul arata ca treci printr-o perioada de tranzitie, dar care nu va avea o importanta fundamentala in viata ta .

- O locuinta din paie, prin faptul ca este o constructie temporara, sugereaza o stare de instabilitate si nesiguranta in viata.

- Orice lucru facut din paie sugereaza o situatie sau o relatie care nu are o fundatie solida. Trebuie sa identificam lucrurile neesentiale din viata noastra si sa le lasam deoparte.

Imaginea unor paie in vise poate sugera sentimentul unei lipse de sprijin (sau ajutoarul pe care-l preimesti nu este suficient) atunci cand intreprinzi o casatorie spirituala.

Saracie, lipsa de abundenta dar foarte mare sansa de revenire
-daca ard inseamna paguba, pierdere.

2. Paienjenis

(Vezi si paianjen)Daca visezi ca vezi o sticla de vin pe care se afla o pinza de paianjen, norocul este in drum spre tine.Daca visezi ca vezi panze de paienjenis pe lucrurile din casa, vei avea o perioada lipsita de noroc.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!