Semnificatia visului Palton

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Palton

Ce insemna cand visezi Palton? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Palton". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Palton" :


1. Palton

(ultima actualizare)

In general, visarea unui palton este legata de protectia dumneavoastra sau a altcuiva. De asemenea, purtarea unui palton poate indica o schimbare brusca plina de situatii si evenimente.

Palton vechi

Visarea unu palton vechi poate simboliza o preietenie veche si castiguri oneste prin intermediul acestor prietenii.

Cumparand un palton

Cumpararea unui palton in vis indica faptul ca exista o anumita evolutie cu privire la unele probleme de sanatate (sanatatea dumneavostra sau a unui membru al familiei se va imbunatati).

Vanzarea paltonului

Vanzarea paltonului sau a oricaarei haine personale indica, de obicei, faptul ca veti renunta la ceva. De asemenea, poate insemna si ca ati potea un loc de munca bun, o sarcina care va poate aduce beneficii, etc. din cauza familiei sau a partenerului. Prin urmare, visul este legat de sacrificii.

Pierderea paltonului

Visand ca vi-ati perdut paltonul poate simboliza pierderea protectiei., vulnerabilitate sau nesiguranta. S-ar putea sa va fie dor de cineva care v-a sprijinit mereu (un parinte, un partener, un prieten, etc.)

Alternativ, visul poate simboliza o ingrijorare legata de locul de munca actual, deoarece nu merge in directia in care vi-ati dorit, astfel ca va trebui sa acceptati oferte alternative care nu sunt pe placul dumneavoastra.

Primind sau daruind un palton

Daca cineva va ofera un palton cadou inseamna ca unteti o persoana apreciata, admirata sau o persoana de care cineva nu s-ar putea lipsi.

Daruind cuiva un palton in vis , inseamna ca veti ajuta o persoana sa isi atinga un anume scop. Probabil ca atitudinea dumneavoastra va va aduce respect si admiratie din partea celor din jur.

Interpretari culese din popor

  • In general, protectie
  • palton cu maneci scurte - perioada de lipsuri, certuri in familie, pierderea unui prieten
  • imbracand un palton - protectie in caz de bola, ameliorarea unei boli
  • palton frumos - profit, castig neasteptat.

2. Palton

Daca visezi ca ti-ai pierdut paltonul este semn ca vei traversa o perioada dificila.Daca visezi ca iti tragi paltonul pe o vreme rece, vei avea deceptii privitoare la afaceri.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!