Semnificatia visului Panza

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Panza

Ce insemna cand visezi Panza? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Panza". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Panza" :


1. Panza

alba - necesitatea de a-ti cere scuze pentru ceva ce ai spus sau ai facut, constiinta nepatata, panza patata - probleme in relationarea cu oamenii, lacrimi, neplaceri.

2. Panza

de paianjen- ne aflam in ea- situatie compromitatoare
- obiecte acoperite de- uitare.

3. Panza de in

(ultima actualizare)

La nivel al concretului, panza de in sugereaza in vis inclinatia pentru obiectele frumoase. Fetele de masa din in, de exemplu, pot fi un indiciu al unui prilej de sarbatoare, in sensul in care in aceste ocazii folosim doar cele mai frumoase lucruri. Cearsafurile din in pot semnifica senzualitatea.

In lumea actuala, cand totul pare sa se realizeze cat mai repede si mai usor posibil, panza de in care ne apare in vise simbolizeaza o incetinire a pasului si o atitudine atenta si grijulie.

In plan spiritual, panza fina de in simbolizeaza puritatea si virtutea. Trimite cu gandul la giulgiul lui Isus, sugerand adoratia si dragostea.

4. Panza de paianjen

(ultima actualizare)

In general, panza de paianjen face referire la unele sentimente cu privire la o situatie lipsita de sens sau de speranta. De asemenea, visul poate arata ca traiti cu o problema cu care deja v-ati obisnuit sau faptul ca nu gasiti o solutie la problema dumneavoastra. Sunteti constient de negativitatea din viata si va simtiti jenat cand incercati sa discutati despre probleme vechi pe care nu le puteti evita.

Alternativ, visul este un semn al neglijentei responsabilitatilor sau al talentelor.

In traditia noastra populara, panza de paianjen simbolizeaza planul inamicului de a va ingreuna viata.

Visand panze de paianjeni pe peretii camerei tale reflecata sentimente de neputinta cu privire la probemele sau personalitatea dumneavoastra.

Indepartand panze de paianjen reprezinta un comportament care se concentreaza pe gestionarea problemelor care au scapat de sub control. Daca folositi mana pentu a le indeparta, este semn ca veti obtine o victorie.

5. Panza de sac

(ultima actualizare)

In vechime panza de sac simboliza umilinta. Oamenii purtau un astfel de material pentru a sugera cat sunt de neinsemnati sau pentru a-si cere iertare pentru o anumita fapta. In zilele noastre, aparitia in vis a unei panze de sac sugereaza sentimentul de a ne fi umilit singuri intr-un anumit contex.

Panza de sac simbolizeaza si pocainta. Este posibil sa simtim ca ne-am umilit pe noi insine, dar in egala masura aratam ca ne caim pentru o actiune sau o fapta. Panza de sac sugereaza ca trebuie sa ne exteriorizam acest sentiment.

Pe vremuri, panza de sac era purtata in semn de doliu, ca simbol al pierderii sufletesti. Acest simbolism poate aparea in vise.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!