Semnificatia visului Par lung

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Par lung

Ce insemna cand visezi Par lung? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Par lung". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Par lung" :


1. Par lung

(ultima actualizare)

Daca visati ca aveti parul lung , indica faptul ca sunteti atent si va ganditi mult timp inainte de a lua unele decizii. Va concentrati foarte mult la un plan sau o situatie. De asemenea, parul lung reprezinta libertate , putere si statut.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Robert Popescu din Alba Iulia, Romania a scris in

Buna, am avut cu ceva vreme in urma un vis ciudat ,pe care inca mi-l aduc aminte..... am visat ca ma inecam cu un par negru foarte lung si eu il tot scoteam din gura si nu se mai termina. Cand sa terminat visul scosesem tot parul din gura... As aprecia foarte mult daca imi puteti spune ce inseamna. Multumesc!

Toretto Dominic din Iasi, Iasi a scris in

Salut! Robert, e foarte straniu ce se intampla... Am avut exact acelasi vis, doar ca la mine parul era sur, era extrem de lung, de parca nu se mai termina, iar sora mea il tragea de la mine din gura. In viata mea n-am avut un cosmar mai mare! Imi spune cineva si mie ce inseamna asta? Va rog mult!