Semnificatia visului Parasuta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Parasuta

Ce insemna cand visezi Parasuta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Parasuta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Parasuta" :


1. Parasuta

asumarea de riscuri, curaj, initiativa, lipsa de scrupule, reusite.

2. Parasutism / parasuta / parapanta

(ultima actualizare)

In general, parasutismul este legat de anumite sentimente sensibile si arata, de obicei, probleme care necesita rezolvare cat mai curand. De asemenea, saltul cu parasuta sau cu parapanta este un semn ca treceti printr-o perioada destul de dificila.

Exista o multitudine de vise pe aceasta tema, noi vom incerca sa acoperim visele generale si pe cele mai comune.

Parasuta

Vazand o parasuta (impachetata sau despachetata), inseamna ca in viata de zi cu zi aveti indoieli cu privire la infaptuirea unui plan. Mai mult, daca observati ca aceasta este rupta sau deteriorata, este semn ca ar trebui sa va mai amanati un pic planul de atingere a obiectivelor.

Alternativ, parasuta indica, de asemenea, posibilitatea pierderii unei ocazii unicate, a unui proiect important, etc. Cu toate acestea, veti primi in continuare consideratie si compensatii, deoarece pana la urma eforturile dumnoavoastra vor da roade.

Mai multe parasute sau parapante

Visul poate face referire la necesitatea de a invata sa va controlati emotiile si sa va exprimati sentimentele intr-un mod clar. Scopul este sa resusiti sa ascultati si sa respectati opiniile celorlalti.

Cazand pe pamanat

Visul in care ati cazut direct pe pamant, fara sa se deschida parasuta, indica probleme de sanatate in viata reala. In mod alternativ, luand in considerare ca este o cadere de la inaltime (un vis destul de comun) , visul arata multiple probleme emotionale.

Saritura cu parasuta din avion

Visand ca ati sarit din avion folosind o parasuta, arata dificultati si probleme in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, veti reusi sa depasiti aceste obstacole daca in vis va veti parasuta in siguranta la sol.

Daca visul este despre un avion care este pe cale sa se prabuseasca si saltul dumneavoastra cu parasuta va salveaza de la moarte, inseamna ca in viata reala dispuneti de toate abilitatile de care aveti nevoie pentru a scapa de problme si pentru a face fata obstacolelor viitoare.

Salt cu parapanta de pe un munte sau de pe o stanca inalta

Un astfel de vis prevesteste mesaje de rau augur. Cel mai probabil, in viitorul apropiat veti primi o veste neplacuta, dezamagitoare sau incerta.

Parasutism in tandem

Visand ca sunteti legat printr-un ham de cel care controleaza parasuta indica un fel de complot sau un fel de intelegere cu cineva pentru a lucra la o chestiune extrem de riscanta.

Alternativ, daca dumneavoastra sunteti cel care controleaza parasuta, inseamna ca aveti o datorie destul de dificila si ca anumite persoane se vor ghida dupa sfaturile si indicatiile dumneavoastra.

Fiind foarte priceput la parasutism

Daca ati viast ca suteti priceput la parasutism, este un semn de bun augur. Viata dumneavoastra personala este in armonie perfecta cu viata profesionala, de asemenea si sanatatea este buna.

Parasuta nu se deschide bine sau ramane blocata

Visul in care parasuta nu functioneaza bine, nu se deschide bine sau este blocata, simbolizeaza nevoia disperata de ajutor. Mai mult, daca intr-un final ati resusit sa deschideti parasuta asa cu trebuie si ati reusit sa aterzati in siguranta la sol, visul simbolizeaza capacitatea dumneavoastra de a va descuraca eficient cu problemele, fara a fi nevoie sa va bazati pe alte persoane.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!