Semnificatia visului Paris

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Paris

Ce insemna cand visezi Paris? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Paris". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Paris" :


1. Paris

(ultima actualizare)

Daca locuiti in Paris si visati despre acest oras nu inseamna foarte multe, dar daca nu locuiti atunci ar putea avea o semnificatie importanta.

A visa ca sunteti in Paris inseamna ca aveti nevoie de romantism si pasiune. De asemenea, sugereaza ca sunteti o persoana distinsa.

In ultimele doua milenii Parisul a fost considerat un centru major al culturii si al iluminarii pentru intreg Occidentul. Daca visati ca va plimbati prin Paris, vizitati Luvrul, Muzeul dOrsay sau mergeti la Opera sugereaza o perioada de invatare si apreciere culturala. Daca visati ca vizitati marile catedrale precum Notre Dame sau Sacre Coeur atunci visul sugereaza un progres spiritual.

Parisul este considerat unul din cele mai vesele orase ale lumii, astfel ca atunci cand visati ca vizitati cluburile sau artistii din Montmartre sau din Cartierul Latin inseamna o viata sociala imbunatatita si vremuri fericite.

Parisul in vise prezice o perioada de activitate sociala lipsita de griji, dar, totodata, sugereaza atentie sa nu fiti atrasi in a face lucruri pe care nu vi le permiteti.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!