Semnificatia visului Parlament

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Parlament

Ce insemna cand visezi Parlament? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Parlament". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Parlament" :


1. Parlament

(ultima actualizare)

- Visul in care faci parte din parlament reprezinta abilitatile tale de conducere. Trebuie sa iti impui punctul de vedere cu privire la anumite chestiuni publice. Alternativ, acest vis inseamna cautarea de atentie sau sustinerea punctului de vedere la locul de munca care poate genera conflicte.

- Daca in vis doar vizitezi cladirea parlamentului, este semn de perspective bune in cariera.

Parlamentul reprezinta adeseori un semnal de alarma asupra acelei parti din noi implicate in procesul de luare a deciziilor. Aspectele superioare ale sinelui poarta cu ele un anumit grad de autoritate asupra noastra si reprezinta acea parte din noi aflata in relatie cu binele universal. Astfel, imaginea parlamentului semnifica acele laturi ale fiintei noastre care ne pun in contact cu lumea ecterioara.

Orice adunare de oameni prezinta o importanta deosebita in cadrul unui vis, deoarece, prin intermediul unor astfel de imagini, ni se releva modul in care interactionam cu grupul respectiv. Atunci cand visezi ca te afli in camerele parlamentului, acest lucru sugereaza ca suntem intr-un loc in care se iau decizii. Poate ca nu sta in puterea ta sa iei hotarari in ceea ce-i priveste pe altii, dar ai acces in acel spatiu.

Din perspectiva spirituala, parlamentul simbolizeaza o vesiune calara in privinta aspectelor de natura spirituala.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!