Semnificatia visului Pasaj

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Pasaj

Ce insemna cand visezi Pasaj? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Pasaj". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Pasaj" :


1. Pasaj

(ultima actualizare)

Pasajul in vise poate reprezenta o trecere de la o faza a vietii la alta. Ar putea fi o conexiune intre doua zone sau intre doua puncte temporare ale visului. Alternativ, visul in care apare un pasaj ar putea sugera ca un obstacol ar putea aparea in fata, iar daca visati ca reusiti sa treceti de pasaj atunci inseamna ca totul va fi bine.

Pasajul din vise ar mai putea sugera trecerea la o noua etapa a vietii, precum de la copilarie la adolescenta sau de la burlacie la casnicie.

Daca in vise apare un pasaj ingust inseamna ca va trebui sa sacrificati ceva, dar va merita efortul. Un pasaj ingust poate fi si o alee, iar daca visati ca mergeti printr-o alee intre cladiri mari inseamna ca sunteti coplesit de alegerile dificile pe care trebuie sa le luati. Daca visati ca mergeti la nesfarsit pe o alee inseamna ca sunteti ingrijorat si ca nu veti reusi sa va duceti obiectivele la bun sfarsit.

Daca visati un pasaj ascuns semnifica o putere ascunsa si dorinta dumneavoastra pentru autoexplorare si autodescoperire. Ceva trebuie sa iasa la suprafata din subconstientul dumneavoastra, iar atunci cand va iesi veti descoperi noi oportunitati si va veti mari nivelul de constiinta.

Pasajul subteran in vise simbolizeaza ingrijorarea de a nu sti cum sau cand veti ajunge la lumina, la destinatie.

Visul in care descoperiti un pasaj secret este paralel cu a descoperi ceva nou si/sau captivant in viata dumneavoastra. Visul se refera la o noua oportunitate, o noua relatiesau o noua atitudine asupra vietii. Daca va treziti inainte de a explora pe deplin acel pasaj secret inseamna ca s-ar putea sa nu stiti cum sa profitati de anumite avantajesau cum sa continuati intr-o relatie. Probabil ca noutatea si incertitudinea acestei descoperiri va face putin mai precaut. In mare, visul este unul pozitiv.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!