Semnificatia visului Pedeapsa

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Pedeapsa

Ce insemna cand visezi Pedeapsa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Pedeapsa". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Pedeapsa" :


1. Pedeapsa

(ultima actualizare)

- Visul in care esti pedepsit semnifica vina sau rusinea legata de actiunile tale. Trebuie sa inveti sa te ierti.

- Visul in care tu ii pedepsesti pe altii inseamna resentiment ascuns fata de acele persoane. Alternativ, visul poate reprezenta aspecte ale personalitatii tale care reprezinta frica ta sau sentimente de reprimare.

Atunci cand un copil recunoaste ca a gresit intr-o anumita privinta, pedeapsa poate fi una dintre consecinte. In viata de adult, atunci cand ne este teama de o eventuala reactie negativa din exterior, visam ca suntem pedepsiti. Autopedepsirea intervine atunci cand simtim ca nu am reusit sa atingem standardele pe care ni le-am impus.

- Daca in viata exista un anumit conflict pe care nu reusim sa il solutionam, adesea acest conflict se reflecta in vis sub forma pedepsei. Trebuie sa gasim o cale de iesire dintr-o anumita dilema.

Conceptul de pedeapsa divina sugereaza existenta unui Dumnezeu aspru care ne judeca faptele. Pedeapsa spirituala se refera insa la ideea de autoflagelare, pentru ca nu am reusit sa raspundem asteptarilor.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!