Semnificatia visului Perie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Perie

Ce insemna cand visezi Perie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Perie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Perie" :


1. Perie

sensibilitate excesiva, posibil castig.

2. Perie

A folosi o perie de par sau o periuta de dinti cu par tare este semn ca vei avea succese financiare si bucurii.Daca parul este uzat inseamna ca nu vei reusi in tot ce ti-ai propus.

3. Perie de par

(ultima actualizare)

Visul in care folositi o perie de par inseamna ca veti avea parte de bucurii si castiguri financiare.

4. Draperie

(ultima actualizare)

Visul in care trageti draperiile semnifica secrete si o reprimare a gandurilor. Tineti ascunse unele aspecte sau problemele personale.

Daca visati ca deschideti draperiile inseamna ca scoateti la iveala ceva tinut ascuns despre dumneavoastra.

A vedea o draperie de dus in vis inseamna ca nu va exprimati intru-totul emotiile. Exista ceva ce inca ascundeti de altii.

Daca visati o draperie de dus murdara inseamna emotiile negative pe care le reprimati. Va simtiti rusinat de propriile emotii.

5. Speriat sperietura

(ultima actualizare)

Daca ati visat ca sunteti foarte speriat inseamna ca va confruntati cu sentimente de auto-indoiala si incompetenta in viata de zi cu zi. Poate simtiti o lipsa de control. Furia este adesea mascata ca frica, deci luati in considerare, de asemenea, problemele ce va infurie /supara in viata de zi cu zi.

In cazul in care vedeti alte persoane speriate, atunci exista posibilitatea ca prietenii, familia sau colegii sa aibe unele esecuri si va trebui sa le oferiti o mana de ajutor.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!