Semnificatia visului Pescuit

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Pescuit

Ce insemna cand visezi Pescuit? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Pescuit". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Pescuit" :


1. Pescuit

(ultima actualizare)

Daca ai visat ca pescuiesti cu carlig- ai pasiuni secrete pentru cineva pe care il cunosti demult

Daca ai visat ca pescuiesti cu plasa- afacere profitabila.

Daca ai visat ca pescuiesti cu undita- ti se face o propunere care te va incanta

Daca ai visat ca pescuiesti in oglinda lacului- obstacole, intarzieri in proiecte

Daca ai visat mult peste- bunastare

Daca te-ai visat pescuind de pe un dig- vesti bune in curand

Daca ai visat peste rapitor- prieten(a) infidel(a)..

2. Pescuit

(ultima actualizare)

- Daca ai visat ca esti la pescuit inseamna ca te confrunti si ca aduci la suprafata emotii reprimate. In special, daca ai visat ca esti la pescuit la copca (copca in gheata) inseamna ca partunzi printr-o bariera emotionala si te confrunti cu emotii dificile din partea subconstientului tau.

Alternativ, visele in care sunteti la pescuit reprezinta doar nevoia de agrement si relexare.


3. Carlige de pescuit

(ultima actualizare)

Carligul de pescuit este, poate, cea mai importanta parte a echipamentului de pescuit. Exista diverse interpretari ale acelor de pescui, in continuare va vom explica semnificatia acestora.

Visarea acelor de pescuit inseamna ca veti avea oportunitati de a va crea o averea si un bun renume, asta doar daca veti sti sa profitati de ele. Alternativ, carligele de pescuit pot reprezenta o ideee sau un concept care este folosit pentru a atrage pe altcineva.

In mod negativ, carligul de pescuit poate reflecta testatea sau experimentarea manipulativa. Poate ca exista cineva care incearca sa va ademeneasca cu o idee, o propunere sau o oportunitate inselatoare. Asigurati-va ca oportunitatile au o baza reala si nu sunt doar o momeala.

Daca ati visat ca folositi un carlig nou la o partida de pescuit, face referire la un efeort considerabil si acum asteptati rezultate si recompense pentru munca dumneavoastra.

Daca carligul se rupe in timp ce pescuiti, este semn ca de acum inainte va trebui sa faceti o dubla verificare a ideiilor inainte de a investi in ele. Este, de asemenea, un semn de avertizare ca va trebui sa fiti mult mai atent la alegerile pe care le veti face in viitor.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!