Semnificatia visului Peste congelat

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Peste congelat

Ce insemna cand visezi Peste congelat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Peste congelat". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Peste congelat" :


1. Peste congelat

(ultima actualizare)

Pestele congelat simbolizeaza extinderea orizonturilor si a capacitatii de cunoastere. Acesta poate avea multiple semnificatii in functie de context.

Va este prezentata o sarcina la care va fi nevoie de o abordare la un nivel mai direct, trebuie sa fiti mai ferm si mai puternic ca niciodata. Visul prevesteste osteneala si munca din greu, cel mai probabil, o sa va simtiti si subevaluat.

Pestele congelat din vise poate fi si un semnal in ceea ce priveste intorsaturile vietii. Poate ca pledati pentru nevinovatie sau poate ca va agatati de un trecut pierdut sau mort. Acesta poate fi un moment porivit pentru a invata sa renuntati.

De asemenea, pestele inghetat poate insemna si dorinte ascunse. Rezultatele vor aparea in urma dedicarii si efortului depus, trebuie doar sa invatati sa nu va mai temeti de respingere.

Tot acest vis indica, printre altele, nevoia dumneavoastra de control, putere, faima si glamour. Poate ca este vorba despre o afacere in care sunt in joc multi bani.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!