Semnificatia visului Petrecere

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Petrecere

Ce insemna cand visezi Petrecere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Petrecere". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Petrecere" :


1. Petrecere

(ultima actualizare)

Visele despre o simpla petrecere cu prietenii reflecta deobicei nevoia de a iesi mai mult si de a va distra. Daca petrecerea este una incomoda sau plictisitoare, este semnul lipsei de incredere.

In general, petrecerile din vise pot scoate la suprafata diverse semnimente de fericire sau de frustrare din viata de zi cu zi. Adesea, astfel de vise prezinta un anumit nivel de frustrare sexuala si pot aparea ca rezultat al faptului ca visatorul este introvertit.

Visand ca planificati o petrecere in detaliu ar putea sugera faptul ca sunteti prea metodic si ca ar trebui sa fiti, in general, mai spontan cu modul in care va traiti viata.

Invitand sau trimitand invitati prietenilor la o petrecere organizata de catre dumneavoastra sugereaza faptul ca doriti sa va extindeti cercul social. Luati in considerare persoanele invitate la petrecere, poate ca nu ati tinut legatura si doriti sa va reconectati.

Gazduirea unei petreceri este semnul ca a sosit momentul sa renuntati la barierele si inhibitiile personale. Alternativ, visul reflecta unele nevoi sociale de a intalni oameni noi.

Petrecere surpriza. Un astfel de vis simbolizeaza recunoasterea, atentia pozitiva sau aprecierea celor din jur.

Petrecerea de la ziua de nastere (a ta) reflecata propria apreciere pentru viata. Daca este vorba despre ziua de nastre a unui prieten, este semn ca veti auzi vesti bune de la acesta.

Petrecere de adio sau de pensionare. O astfel de petrecere indica faptul ca apreciati si va este dor de cineva care v-a ajutat mult in viata.

Petrecera burlacilor sau a burlacitelor. Poate fi un vis nebun sau salbatic si se refera la petrecerile de ultim moment, inainte de a schimba stilul de viata sau de a porni pe un nou drum. Poate ca simtiti ca vietii dumneavoastra ii lipseste ceva si doriti sa va condimentati rutina de zi cu zi. Subconstientul este in cautare de noi experiente. Daca sunteti casatorit/a, lipsa romantismului si al apropierii poate fi cauza acestor vise.

Petrecere de Craciun. Acest vis prevesteste o relatie amoroasa la orizont sau timp armonios petrecut cu cei dragi.

Petrecere de anul nou. Visul este unul de anticipare, poate ca asteptati cu nerabdare un eveniment major sau poate ca veti demara in curt timp un proiect sau o afacere. Numaratoare inversa va aduce noi capitole in viata dumneavoastra.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!