Semnificatia visului Piaptan / pieptane / pieptene

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Piaptan / pieptane / pieptene

Ce insemna cand visezi Piaptan / pieptane / pieptene? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Piaptan / pieptane / pieptene". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Piaptan / pieptane / pieptene" :


1. Piaptan / pieptane / pieptene

(ultima actualizare)

Vis cu multiple semnificatii si interpretari.

In general, acesta, este asociat cu o modificare sau o metada de schimbare. Alternativ, visul prezinta lipsa de empatie si dorinta de a va detasa de oamenii care va incarca cu problemele lor.

Primind un piptenene drept cadou, prevesteste demoralizari in viitorul apropiat. Daca oferiti cadou un peptene, inseamna ca este posibil sa raniti involuntar pe cineva cu spusele dumneavoastra.

Cumparand un piptene de par, inseamna ca a venit momentul sa parasiti zona de confort si sa incercati lucruri noi. Poate ca sunteti nesigur de aceste lucruri noi sau poate ca va sperie, fiti ferm si totul va fi bine. Veti primi o sarcina care va necesita o implicare mare din partea dumneavoastra si, aceasta este, de asemenea, ocazia ideala pentru a scapa de anumite temeri care va impiedica sa faceti progrese.

Pierzand un pieptene in vis, inseamna ca relatia dumneavoastra cu partenerul este in pericol din cauza nesigurantei sau a increderii de sine.

Aruncand un pieptene de par, inseamna ca in sfarsit vei lua atitudine si vei pune o persoana la locul sau care in ultima vreme v-a umilit constant. Ati suportat multa vreme jignirile acesteia, nevrand sa va certati.

Visand curatarea pietenelui de par, implica o intalnire inconfortabila cu persoana care nu va este apropiata sau nu ati avut o relatie foarte buna.




Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Mi-am visat bunica, nu avea riduri, dar avea parul lung, alb si prins la spate intr-un fel coc si se dadea cu piaptanul pe crestetul capului, apoi mi l-a dat mie, care tot asa, aveam parul prins la spate si incepusem sa ma piepten usor pe deasupra capului.Eu nu aveam parul alb pt ca in vis aratam tanara ca in realitate