Semnificatia visului Piaptan / pieptane / pieptene

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4611 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Piaptan / pieptane / pieptene

Ce insemna cand visezi Piaptan / pieptane / pieptene? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Piaptan / pieptane / pieptene". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Piaptan / pieptane / pieptene" :


1. Piaptan / pieptane / pieptene

Vis cu multiple semnificatii si interpretari.

In general, acesta, este asociat cu o modificare sau o metada de schimbare. Alternativ, visul prezinta lipsa de empatie si dorinta de a va detasa de oamenii care va incarca cu problemele lor.

Primind un piptenene drept cadou, prevesteste demoralizari in viitorul apropiat. Daca oferiti cadou un peptene, inseamna ca este posibil sa raniti involuntar pe cineva cu spusele dumneavoastra.

Cumparand un piptene de par, inseamna ca a venit momentul sa parasiti zona de confort si sa incercati lucruri noi. Poate ca sunteti nesigur de aceste lucruri noi sau poate ca va sperie, fiti ferm si totul va fi bine. Veti primi o sarcina care va necesita o implicare mare din partea dumneavoastra si, aceasta este, de asemenea, ocazia ideala pentru a scapa de anumite temeri care va impiedica sa faceti progrese.

Pierzand un pieptene in vis, inseamna ca relatia dumneavoastra cu partenerul este in pericol din cauza nesigurantei sau a increderii de sine.

Aruncand un pieptene de par, inseamna ca in sfarsit vei lua atitudine si vei pune o persoana la locul sau care in ultima vreme v-a umilit constant. Ati suportat multa vreme jignirile acesteia, nevrand sa va certati.

Visand curatarea pietenelui de par, implica o intalnire inconfortabila cu persoana care nu va este apropiata sau nu ati avut o relatie foarte buna.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!