Semnificatia visului Piersica

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Piersica

Ce insemna cand visezi Piersica? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Piersica". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Piersica" :


1. Piersica

(ultima actualizare)

Piersicul (copac) simbolizeaza o viata plina de pasiune, entuziasm si energie. In cazul in care vedeti piesici copte in copac, visul prevesteste ispite. Atentie la ce va doriti pentru ca s-ar putea sa va puneti in pericol reputatia, relatia sau chiar casnicia.

O piersica cazand din copac este un semn de fericire. Profitati de momentele actuale pentru ca acesta oportunitate se iveste destul de rar in viata dumneavoastra.

Vanzarea de piersici simbolizeaza dificultati materiale, probleme financiare sau greutati la locul de munca. Pe de alta parte, daca ati visat ca ati mers sa cumparati piersici, este semn de succes in investitii si bogatie.

Piersicile stricate sau putrezite reprezinta sentimentele dumneavoastra fata de unele actiuni recente. De asemenea, pot fi un semn al ranilor interioare.

2. Piersica / piersici

De te vei visa mancand piersici, un castig vei avea. In general, visul cu piersici - fructe sau pomi - vesteste o bucurie, dar o bucurie prea mult asteptata, o bucurie intarziata. Visul cu piersici te mai anunta ca vei avea de-a face c oameni bine intentionati.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!