Semnificatia visului Pisica Pisici

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4622 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Pisica Pisici

Ce insemna cand visezi Pisica Pisici? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Pisica Pisici". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Pisica Pisici" :


1. Pisica Pisici

O pisica in vis reflecta o credinta in ceva care este lipsita de putere sau doar tu crezi in ea. Pisicile sunt simboluri foarte comune pentru fantezii sexuale despre o persoana de care esti atras.

Daca visati o pisica neagra reprezinta o iluzie dezechilibrata, ceva care este excesiv, imposibil sau infricosator. Aceasta, uneori indica faptul ca va confruntati cu temeri in folosirea abilitatilor psihice si intuitive.

Daca visati o pisica alba reprezinta o iluzie echilibrata. Acest lucru inseamna ca aveti o credinta falsa sau o fantezie pentru care sunteti responsabil.

Daca visati o pisica de culoare verde inchis reprezinta o iluzie de egoism. Aceasta reflecta, convingerile egoiste , care nu sunt adevarate.

Daca visati o pisica albastra reprezinta o iluzie pozitiva. Tu crezi in ceva ce nu este adevarat, dar ai intentii bune. Convingeri false , care incurajeaza oamenii si ii mentine intr-o stare de spirit morala si pozitiva.

Pisicile pot reflecta, de asemenea iluzii care le au altii despre tine sau din lumea care iti da un fals sentiment de putere sau de control
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Nina Saca

PISICA CU MITISORI